Kledingwinkel WE lanceert online shop voor bedrijfskleding horeca

Kledingwinkel WE lanceert online shop voor bedrijfskleding horeca

Kledingwinkel WE heeft een online shop voor bedrijfskleding in de horeca gelanceerd. Volgens Patrick Dicker, head of online partnerships bij WE Fashion, is er een grote vraag naar bedrijfskleding.

'We merkten dat voornamelijk ondernemers uit de horeca & hospitality branche grote aantallen van dezelfde items bij ons bestelden. Met dit nieuwe online platform kunnen we deze groep nu nog beter van dienst zijn én potentiele klanten laten zien dat bedrijfskleding helemaal niet saai hoeft te zijn.'

Assortiment

'Van creatieve startup tot fancy hotel, bij de WE webshop ‘Dress Your Crew’ kunnen werkgevers terecht voor een breed assortiment T-shirts, polo’s, blazers, jurkjes en pakken. Een representatieve look met een fashionable touch voor het complete team', meldt WE Fashion.

Voordeel

Ondernemers profiteren  van volumevoordeel bij het afnemen van grotere aantallen, bijvoorbeeld 10 procent bij de aankoop van 10 identieke items. Daarnaast is het voor werkgevers mogelijk om persoonlijk stijladvies te ontvangen in de winkel en kan daar door het personeel gepast worden.

>>De Stelling: ‘Personeel hoort bedrijfskleding te dragen’