Hampshire hotel Sint Nicolaasga gaat zelfstandig verder onder nieuwe naam

Hampshire hotel Sint Nicolaasga gaat zelfstandig verder onder nieuwe naam

Het Hampshire hotel Sint Nicolaasga in het Friese Legemeer gaat volgend jaar zelfstandig verder onder de nieuwe naam: Landhotel de IJsvogel.

Bas Reurink, manager van het Hampshire hotel Sint Nicolaasga , legt uit: 'Volgend voorjaar stoppen we als onderdeel van de Hampshire groep en gaan we zelfstandig verder. Voor ons betekent dat een mooie kans om nieuwe plannen te realiseren.'

Nieuwe plannen

Een van die plannen van Hampshire hotel Sint Nicolaasga  is de nieuwbouw van een grote multifunctionele zaal met ontvangstruimte, professionele keuken en alle mogelijke vergaderfaciliteiten. Deze ruimte is geschikt voor trouwfeesten, kookworkshops, vergaderingen en andere grote partijen. Een groot terras, met uitzicht over de landerijen, maakt het plaatje compleet. Dit terras kan overdekt worden, waardoor een capaciteit van 120 personen ontstaat.

'We liepen er steeds vaker tegenaan dat onze huidige ruimte voor sommige evenementen zoals bruiloften of feesten te klein is. Met de nieuwbouw spelen we in op deze ontwikkelingen', aldus Reurink. Vanaf half januari is de locatie klaar om geboekt worden.'

Over Hampshire

Hampshire Hotels eindigde vorig jaar met een strategische keuze. De groep, die momenteel bestaat uit 55 hotels waarvan 33 met een licentieovereenkomst, stopt met de franchiseformule. Het merk Eden Hotels komt bovendien terug. Hampshire is sinds de zomer bezig alle eigen hotels te rebranden tot Eden Hotels, dat als op zichzelf staand merk onder Hampshire Hospitality blijft vallen. Eden wordt geen franchisemerk, waardoor de naam Hampshire binnen een paar jaar verdwenen zal zijn. Dit blijkt uit een interne memo van Hampshire die in handen is van Misset Horeca. Lees hier de details.