Gouden Fust voor Café De Knip

Gouden Fust voor Café De Knip

Café de Knip heeft donderdag 1 maart het landelijke Gouden Fust in ontvangst genomen. Daarnaast heeft het Café Top 100-café ook nog de Gouden Tapknop gewonnen voor beste café van de regio.

Eigenaren Jeroen en Gudy Zegers van café De Knip, zeggen 'dolblij' te zijn. Hun zaak mag zich een jaar lang de beste horecagelegenheid mag noemen. 'Ongelofelijk trots zijn wij op deze mooie titel. Vier jaar geleden hebben wij een horecazaak overgenomen zonder enige ervaring. En dan nu dit resultaat behalen; daar kun je eigenlijk alleen maar van dromen.'

Lees ook: Gouden Fust voor Café De Lamp

Café De Knip: Top 100-café

Café De Knip staat ook al drie jaar in de Café Top 100 en wist in 2017 zelfs de tiende plek te behalen. Met het Gouden Fust laat het bedrijf uit Oudkarspel de nummer twee, Meesters & Juffen uit Heemskerk en drie, Buddha’s uit Steenbergen, achter zich. Deze twee zaken ontvingen voor hun prestatie respectievelijk het Zilveren- en Bronzen Fust.

Fust-uitreiking

De uitreiking van het Gouden, Zilveren en Bronzen fust is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Café De KnipNederland. Deze prijzen worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle 2300 deelnemende horecazaken minstens vier keer bezoeken.