Days Inn hotel van Wyndham van start in Rotterdam

Days Inn hotel van Wyndham van start in Rotterdam

Hotelmerk Days Inn van hotelgigant Wyndham heeft een eerste hotel geopend in Nederland. Rotterdam is de stad waar de eerste Days Inn haar deuren heeft geopend. Wereldwijd zijn er al 1800 hotels die opereren onder dit merk.

Days Inn Rotterdam - aan de Schiekade - heeft 95 kamers, waaronder kamers met tweepersoonsbedden, twee aparte bedden en familiekamers. Elke kamer heeft gratis wifi. Daarnaast heeft Days Inn een restaurant en een loungebar.

‘Met zijn moderne architectuur, rijke geschiedenis en eigentijds karakter is Rotterdam een bruisende stad die veel te bieden heeft voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. We zijn vereerd om Days Inn in Nederland te kunnen introduceren door een nieuwe belangrijke Europese bestemming toe te voegen aan ons portfolio, zodat we aan de groeiende vraag naar betaalbare accommodaties in de regio tegemoet kunnen komen’, zegt Patrick Divall, Regional Vice President West-Europa van Wyndham Hotel Group.

Days Inn Rotterdam

Days Inn Rotterdam City Centre is op loopafstand gelegen van Rotterdam Centraal Station en de iconische Markthal. Ook is het hotel slechts 7 kilometer rijden van Rotterdam The Hague Airport. Het Museumkwartier met een breed aanbod aan kunst en cultuur – zoals Museum Boijmans Van Beuningen, Kunsthal Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Chabot Museum, Huis Sonneveld en het Natuurhistorisch Museum – is ook nabij gelegen. Het nieuwe hotel heeft de perfecte locatie om de charme van Rotterdam te ontdekken.

Days Inn is onderdeel van Wyndham Hotel Group, een hotelgigant die met meer dan 8.400 hotels van 20 verschillende merken in 80 landen een ongeëvenaarde internationale aanwezigheid heeft.

Days Inn Rotterdam City Centre is de nieuwste toevoeging binnen het portfolio van Wyndham Hotel Group in Nederland. De andere hotels in Nederland zitten in Amsterdam en Den Haag.

Merken van Wyndham

Andere merken van Wyndham zijn: The Trademark Hotel Collection, Dolce Hotels and Resorts, Wyndham Grand, Dazzler Hotels, Esplendor Boutique Hotels, Wyndham Hotels and Resorts, Wyndham Garden Hotels, TRYP by Wyndham, Wingate by Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham, Microtel Inn & Suites by Wyndham, Ramada, Baymont Inn & Suites, Super 8, Howard Johnson, Travelodge, Knights Inn en de recent gekochte AmericInn.

Days Inn hotels over de hele wereld doen mee aan Wyndham Rewards®, het gebruiksvriendelijke loyaliteitsprogramma dat 55 miljoen leden een royale puntenspaaroptie biedt. Als je 15.000 punten hebt gespaard kun je deze inwisselen voor een gratis overnachting.

>> Meer hotelopeningen op Misset Horeca