Van der Valk Sassenheim wint Nationale Meeting Award

Van der Valk Sassenheim wint Nationale Meeting Award

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden heeft de Nationale Meeting Award gewonnen voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland in de categorie XL.

Naast Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden waren ook Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Muntgebouw Utrecht in deze categorie genomineerd voor de Nationale Meeting Award in de categorie XL.

Het was een close finish, maar na een objectieve kwaliteitscontrole en een bezoek van een onafhankelijke vakjury heeft de persoonlijke benadering van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden de doorslag gegeven.

'De teamgerichte benadering is geweldig sterk en de uitstraling zeer creatief', aldus de jury van de Nationale Meeting Award over Van der Valk Sassenheim-Leiden. 'Ook zijn zij er duidelijk in geslaagd ons te verrassen met het product en met hun persoonlijke benadering. De wijze waarop deze locatie omgaat met techniek en wifi in de zalen zouden we overal wel willen zien.'

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: 'wij zijn ontzettend trots op deze prachtige award. Twee jaar geleden is ons hotel volledig vernieuwd en sindsdien beschikken wij over een modern congrescentrum met maar liefst 16 multifunctionele zalen. De afgelopen twee jaar heeft ons team keihard gewerkt om ons nieuwe concept neer te zetten en wij zijn dan ook super blij met deze mooie waardering. Dit is de kers op de appelmoes!'

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA; vijf gerenommeerde partijen in de Nederlandse congresbranche.

In de categorie medium won Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol de award.