Arend Hardorff naar Hotelschool Den Haag

Arend Hardorff naar Hotelschool Den Haag

Arend Hardorff is benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague. Hij begint 14 augustus 2018. Nu nog is hij directeur en decaan van de 'Academy for Leisure' van NHTV Breda University of Applied Sciences.

In zijn rol als decaan zal Arend Hardorff verantwoordelijk zijn voor onderwijs en onderzoek.

Wolfgang M. Neumann, voorzitter Raad van Toezicht: ‘Met veel genoegen heten wij Arend Hardorff welkom bij Hotelschool The Hague. Mede dankzij zijn passie voor onderwijs en diepgaande kennis zijn wij ervan overtuigd dat Arend een grote bijdrage kan leveren aan de academische kwaliteiten waar onze school om bekend staat’

Arend Hardorff is momenteel directeur en decaan van de ‘Academy for Leisure’ van NHTV Breda University of Applied Sciences. Verder is hij lid van de raad van commissarissen van verschillende organisaties. Arend heeft ‘Leisure Studies’ gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, aangevuld met verschillende managementprogramma's.

Arend Hardorff: ‘Ik kijk er erg naar uit om samen met de medewerkers en de studenten van Hotelschool The Hague voort te bouwen op de reputatie van deze school, zowel in de internationale gastvrijheidsbranche als in de onderwijssector.’

Met het opleiden van de volgende generatie van gastvrije managers, wil Hotelschool The Hague bijdragen aan het creëren van een toekomst waarin gastvrijheid de hoofdrol speelt. Samen met Regine von Stieglitz, voorzitter College van Bestuur, zal Arend Hardhorff verder richting geven aan de toekomst van Hotelschool The Hague.

Hotelschool Den Haag

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam, met meer dan 2500 studenten en 200 medewerkers. Hotelschool The Hague is sinds 2014 ieder jaar uitgeroepen tot beste publieke Hotelschool van Nederland.

In 2017 had de school volgens keuzegids HBO de beste Master bedrijfskunde. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bekleden managementposities in de gastvrijheidsbranche over de hele wereld.