Vondel Hotels voegt Hotel Pontsteiger Amsterdam toe aan collectie

Vondel Hotels voegt Hotel Pontsteiger Amsterdam toe aan collectie

Vondel Hotels breidt haar collectie dit jaar verder uit met Hotel Pontsteiger en Café Pontsteiger in de Houthavens in Amsterdam.

Het boutiquehotel telt 25 kamers. Verder is het hotel voorzien van 10 eigen parkeerplekken, horecavoorziening ‘Café Pontsteiger’, met groot zonnig terras aan het water en aanlegsteiger met plek voor een boot. Eind 2018 opent Vondel Hotels de deuren van Hotel Pontsteiger en Café Pontsteiger.

Hotel Pontsteiger & Café Pontsteiger

Het 90 meter hoge Pontsteiger-gebouw is het nieuwe ijkpunt aan de oevers van het IJ. De entree is een royale pier van 30 meter breed, die begint bij de Tasmankade. Hier zal straks ook de nieuwe aanlegplek voor de veerpont naar Noord komen. Hotel Pontsteiger en Café Pontsteiger zullen zich vestigen in een klein gedeelte van ‘Pontsteiger’ op de benedenverdieping.

Vondel Hotels groeit

Naast de bekendmaking van de komst van Hotel Pontsteiger, heeft Vondel Hotels de komende tijd nog meer hotel- en restaurantopeningen op de planning staan. Zo zal in juli 2018 het eerste hotel en restaurant buiten Amsterdam worden geopend, Hotel Monastère Maastricht en Café Louis in Maastricht.

Verder openen dit jaar achtereenvolgend Hotel van de Vijsel en Café Woodz op de Overtoom in Amsterdam en Hotel Mercier en Café Ons Huis in de Rozenstraat in Amsterdam. De komende jaren komt er een hotel op de Geldersekade in Amsterdam bij en neemt Vondel Hotels intrek in Utrecht en Leiden.