Nieuwe pop-up keuken Luca's Pizza opent in de Kopstootbar

Nieuwe pop-up keuken Luca's Pizza opent in de Kopstootbar

Een nieuwe pop-up keuken in de Kopstootbar opent op zaterdag 15 juni. Om de paar maanden werkt er een nieuwe chef in de pop-up keuken van de bar. Dit keer is het de beurt aan Luc Geertzen, die er Luca's Pizza opent. De pizzeria is gedurende de zomer te bewonderen.

De pizzeria moet een toegankelijke plek worden voor ieder budget. Zo zijn er de ‘7 voor 7’ pizza’s: pizza's die besteld worden voor 19:00u kosten €7,-. Ook hebben studenten op vertoon van hun studentenpas op maandag en dinsdag al een pizza vanaf €6,-.

Of er na zijn periode in de Kopstootbar een vaste vestiging komt, laat Luc Geertzen voorlopig in het midden. 'Ik zit nu heerlijk op mijn plek bij de Kopstootbar. De eigenaren Sunny, Maarten en Jamie zijn goede vrienden van me en ik ben heel erg blij dat zij het idee van de pizzeria ook zagen zitten'.

De Kopstootbar wil de bezoekers onderdompelen in een Italiaans tintje. ‘We zullen jullie onderdompelen in onze Italiaanse Rivièra om de hoek van het Leidseplein, waar de zon altijd schijnt en de Jajem rijkelijk zal vloeien,’ is te lezen in de tekst van het Facebook evenement voor de opening van de pizzeria.