Diversiteit als hoofdingrediënt bij nieuw culinair platform

Diversiteit als hoofdingrediënt bij nieuw culinair platform

Cater Collective is live met een vernieuwend platform. Met een community van cateraars uit diverse culturen wordt catering en kookworkshops aangeboden. Cater Collective maakt het eenvoudig voor bedrijven en particulieren in de Randstad om te kiezen voor culinaire diversiteit.

De keuze voor een etnische keuken ligt eigenlijk best wel voor de hand. In Nederland wonen zo’n 200 verschillende nationaliteiten. Dat is een rijkdom en bovenal een culinair genot. Zo komen van over de hele wereld eetculturen naar ons land. In het dagelijks leven profiteren wij daar al van, want restaurants heb je in vele smaken en kleuren.

Kleurrijke catering

Cater Collective zorgt er nu ook voor dat kleurrijke catering binnen handbereik is. Het online platform biedt de uitkomst voor het vinden goed eten voor groepen: een Surinaamse lunch voor op kantoor, Syrische mezze bij de vrijdagmiddag borrel of een khinkali (dumpling) workshop.

Cater Collective is een startup en is met de community actief in de Randstad. Binnen een paar jaar wil zij in heel Nederland actief zijn.