Curaçao Marriott Beach Resort opent na drie jaar durende renovatie

Curaçao Marriott Beach Resort opent na drie jaar durende renovatie

Het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort heropent 15 november officieel zijn deuren. Het resort is drie jaar dicht geweest en voor 37 miljoen dollar volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht.

Het Curaçao Marriott Beach Resort ligt aan het strand op 15 minuten rijden van Hato, de internationale luchthaven van Curaçao, en op 10 minuten van de historische hoofdstad Willemstad, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

De twee zwembaden, de tuin, de lobby en alle 336 kamers en suites zijn compleet opnieuw opgebouwd en ingericht. Het design en de styling zijn geïnspireerd op de Nederlandse maritieme traditie en uitgewerkt in modern ontwerp door het beroemde Mexicaanse bureau ‘Arquitectura de Interiores’. De kleurencombinaties van blauw en wit zijn gebaseerd op het diepe blauw van de zee en worden afgewisseld met houttonen en opvallende oranje elementen.

Alle kamers hebben een ruim balkon en uitzicht over het zwembad of de zee en zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur. De nieuwe badkamers zijn ingericht als minispa’s, inclusief luxe verzorgingsproducten.

Het resort is al decennialang erg geliefd onder Nederlandse gasten. General manager Craig Martin: ‘Het team kijkt ernaar uit om onze ‘oude vrienden’ en de toekomstige vrienden het resort opnieuw te laten ontdekken en om nieuwe gasten kennis te laten maken met onze persoonlijke service en oog voor detail in deze prachtige omgeving.’

Gasten ontmoeten elkaar in de ‘Great Room’, het lobbyconcept van Marriott. In deze open-air lobby worden 3 trendy horecaconcepten gecombineerd, met elk zijn eigen sfeer. Schuif met z’n tweeën aan bij een bar, kies een intiem zitje of zoek interactie met andere gasten aan een van de grote communitytafels.

Het resort biedt onder andere een sushibar, cocktailbar, een open poolbar en een koffieshop. Signature-restaurant Ç-spice biedt gerechten met lokale, Caribische, Europese en Zuid-Amerikaanse invloeden, in een ontspannen, upscale omgeving waar gasten binnen of buiten op de patio van kunnen genieten. De keukens staan onder leiding van de nieuw aangetrokken executive chef Dino Jagtiani en f&b manager Mark Sjollema.