Tio en Hotelschool The Hague samen op één in HBO Keuzegids 2020

Tio en Hotelschool The Hague samen op één in HBO Keuzegids 2020

De hotelopleiding van TIO en de Amsterdamse campus van Hotelschool The Hague (HTH) delen de eerste plek in de HBO Keuzegids 2020. Beiden halen 92 uit 100 punten. Met 88 punten staat de Haagse campus van HTH op plek drie.

De Keuzegids HBO 2020 presenteert de resultaten van haar jaarlijkse studentendonderzoek. Bij de hotelscholen scoren, net als voorgaande jaren, TIO en Hotelschool The Hague erg goed.

In zeven jaar staat TIO met de opleiding Hotel- en Eventmanagement in Utrecht voor de zesde keer bovenaan, met 92 van de 100 punten. Ook de Amsterdamse campus van Hotelschool The Hague scoort 92 punten en staat daarmee voor het tweede jaar op rij bovenaan.De Haagse campus van Hotelschool The Hague scoort 88 punten en staat daarmee op plek drie.

Ook werd THT voor de zesde keer uitgeroepen tot beste publieke hotelschool. TIO valt onder particulier onderwijs. Over het algemeen wordt de categorie hoger hotelonderwijs erg goed beoordeeld.

Elke opleiding wordt in de Keuzegids HBO 2020 op verschillende aspecten beoordeeld. De studentenoordelen, studiesuccescijfers én expertoordelen van de accreditatieorganisatie NVAO.

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam, met meer dan 2600 studenten en 200 medewerkers. Hotelschool The Hague is sinds 2014 ieder jaar uitgeroepen tot beste publieke Hotelschool van Nederland.