Tapperij de Eeuwige Jeugd opent in Amsterdam

Tapperij de Eeuwige Jeugd opent in Amsterdam

Brouwerij de Eeuwige Jeugd heeft in thuisstad Amsterdam haar eigen tapperij geopend: Tapperij de Eeuwige Jeugd. Naast speciaalbieren op tap, snacks en een groot terras zijn er voor gasten in vier verschillende ruimtes om te borrelen, 'te spelen' en te dansen.

De nieuwe stek van de Eeuwige Jeugd is een tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één. In Amsterdam Oost is een oppervlakte van ruim 477 m2 is onderverdeeld in verschillende ruimtes.

Deze zijn ingericht aan de hand van de karakters van bieren uit het assortiment. Vrouwelijk en zoet is café de Lellebel, die met eigen ingang en tap geschikt is voor verjaardagen, afstudeerborrels en bedrijfsuitjes. Een paar treden naar boven kunnen gasten terecht voor bordspellen of een potje dart. Helemaal beneden bevindt zich de Gluiperd. Hier speelt muziek de hoofdrol en kunnen bezoekers meedoen met karaoke, shuffleboarden of open mic-avonden.

Eigen bier en huisgemaakte limonades

In de Tapperij zijn de bieren van De Eeuwige Jeugd uiteraard verkrijgbaar. Op tap bijvoorbeeld de Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel. Maar ook speciaalbieren van andere brouwerijen uit het hele land en beercocktails zijn hier verkrijgbaar.

De Eeuwige Jeugd

Voor de Tapperij is nu ook voor het eerst een eigen pilsener gebrouwen en zijn er frisse homemade lemonades. Om de honger te stillen is er gekozen voor een menu met populaire snacks en, als blikvanger, poutines. Deze biologische frieten kan je met verschillende soorten toppings bestellen. Op zondag is het pannenkoeken eten.

Tapperij de Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd

Tapperij de Eeuwige Jeugd is vanaf 1 november 2019, zeven dagen in de week geopend. Doordeweeks van 15.00 tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden tot 03.00. Via Facebook worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de evenementen die regelmatig plaatsvinden. Onder meer filmavonden, pub quizes en live voetbal-events.