Black Friday Deal DiningCity: 20 euro korting op restaurant

Black Friday Deal DiningCity: 20 euro korting op restaurant

DiningCity geeft voor Black Friday gasten die donderdag 28 november of vrijdag 29 november een restaurant reserveren via het online platform 20 euro cadeau.

Iedereen die een reservering plaats op donderdag 28 november 2019 of vrijdag 29 november (tot 23.59 uur) krijgt een Restaurant Dinercheque van 20 euro cadeau. Het totale klantenbestand van DiningCity is van de actie op de hoogte gebracht via een e-mail campagne.  De korting van omgerekend 10 euro per persoon op een driegangendiner komt voor rekening van de deelnemende restaurants.

Normaal gesproken kunnen consumenten een dergelijke kortingscheque alleen met spaarpunten kopen via bijvoorbeeld de KLM, NS, ING of Albert Heijn (Airmiles),' zo laat Jeroen van den Brink van DiningCity weten. We hebben ook acties samen met Blokker, Gall&Gall en Nespresso rondom die zelfde kortingscheque.

'We zijn er nu een jaar mee bezig; het is een idee dat al in Amerika werd toegepast. Zonder dat mensen nu punten inleveren krijgen ze tien euro korting per persoon. We hebben recent onderzoek gedaan onder deelnemende restaurants. Zij zeggen dat 80 procent van de gasten met een cheque meer uitgeeft dan zonder. Ze zijn al verplicht een driegangenmenu te nemen, kiezen vaak nog voor een extra gang of een duurdere wijn.'

Black Friday restaurant deal

Gasten krijgen per gemaakte reservering tijdens de Black Friday-deal één Restaurant Dinercheque ter waarde van 20 euro. De actie geldt alleen bij reserveringen via sites van diningcity en als de reservering wordt geannuleerd, vervalt ook het cadeau.

Zo’n honderd restaurants zitten momenteel midden in de actieperiode van Dining with the Stars. Deze begon op 25 november en duurt nog tot 11 december 2019.

Een Restaurant Dinercheque kan verzilverd worden bij ongeveer 350 restaurants in Nederland. Online reserveren is weer een vereiste hier. Gasten reserveren voor een driegangendiner. Per 2 personen mag maximaal 1 cheque ingeleverd worden.