Nieuwe directeur voor Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Nieuwe directeur voor Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Tim Berendsen is per 1 januari aangesteld als directeur van Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in het Noord-Brabantse Hoeven. Als operationeel manager was Berendsen al vijf jaar werkzaam bij de evenementen- en vergaderlocatie.

De laatste jaren heeft Tim Berendsen al gebouwd aan een sterke organisatie zowel voor- als achter de schermen. Onlangs won Bovendonk de award voor Beste vergaderlocatie van Noord-Brabant en werd het genomineerd voor de Brabant Gastvrij award.

'Hoewel Bovendonk als vergaderlocatie al sinds 2000 geopend is, zijn we pas sinds enkele jaren bezig met een enorme groei’, zegt Berendsen. ‘West-Brabant zit in de lift voor zakelijke bijeenkomsten, een prachtige regio als alternatief voor de steeds drukker wordende Randstad.'

Gefaseerd wil hij de 11 vergaderzalen, 93 hotelkamers en parkeerfaciliteiten naar een hoger niveau brengen. Op een manier dat gasten er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

‘Het pand verdient het om bezocht te worden, een prachtig bouwwerk van architect Pierre Cuypers’, zegt Berendsen. ‘De zalen, gangen en binnentuin bieden gasten alle mogelijkheden om een bijzonder verblijf te ervaren, daar blijven we de komende jaren aan bouwen.’

Cuypers is vooral bekend vanwege zijn ontwerpen van station Amsterdam Centraal en het Rijksmuseum, waarmee de architectuur en bouwstijl van Bovendonk overeenkomsten vertoont.