Brewfinder volledig vernieuwd: maandelijks, unieke, eenmalige bieren

Brewfinder volledig vernieuwd: maandelijks, unieke, eenmalige bieren

Brewfinder herlanceert haar platform voor horecaondernemers. Onder meer met - overigens niet verplichte- abonnementsvormen, bier in blik, maar vooral meer bier. Diverse categorieën en uniek. 'De bieren zijn bijna uitsluitend eenmalige brouwsels en altijd voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.'

Directeur Joris Knaapen: 'Brewfinder is compleet vernieuwd, er zijn meer bieren verkrijgbaar en we bieden een bredere selectie.' Nieuw is ook dat er naast fusten  blikbier, per tray, verkrijgbaar is én dat er de mogelijkheid bestaat een abonnement te nemen.

'Er zijn wereldwijd enorm veel mooie en zeldzame bieren beschikbaar, die bieden wij graag een podium', aldus Joris Knaapen. Brewfinder, een initiatief van Bier&cO, zag in april 2018 het licht en herlanceert haar platform nu, zo vertelt hij. 'Voorheen hadden ondernemers de keuze uit gemiddeld drie bieren, dat zijn er nu 15 tot 30.' Wie kijkt ziet bekende namen als Stone en Brewdog, maar ook minder bekende namen als het Deense Flying Couch en The Garden Brewery uit Kroatië.

Geen verplichtingen

Knaapen: 'Maar hoe groot of hoe klein een brouwerij ook is; elk bier dat we bieden is bijna altijd een eenmalig brouwsel en bovendien voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.' Bieren worden in fust of blik geleverd en er is voor ondernemers geen enkele verplichting, legt Knaapen uit. 'Je kan eenmalig een tray of een fust bestellen, of een abonnement -alleen voor fusten overigens- nemen. Of gewoon af en toe bestellen.

Brewfinder

De hoeveelheid die ondernemers willen bestellen is ook vrij. Knaapen: 'Er is geen minimale afname. Wel is het zo dat we geen verzendkosten á €8,95 rekenen vanaf een bestelling van meer dan twee fusten of trays.

Brewfinder is te vinden op Brewfinder.nl en op de Horecava 2020 op stand 10.407.