Hilton Royal Parc Soestduinen heropent als DoubleTree

Hilton Royal Parc Soestduinen heropent als DoubleTree

Hilton Royal Parc Soestduinen heropent na 16 maanden, waarin het hotel volledig gerenoveerd is, als DoubleTree by Hilton. Samen met de eigenaren, Netjes Beheer, is er bewust voor gekozen om onder een ander Hilton-brand verder te gaan.

Dat het hotel als DoubleTree by Hilton verder gaat, is voor alle betrokkenen een logische stap. Na de introductie van het merk in 2007 op de Europese markt werd het voor het hotel in Soestduinen steeds duidelijker dat de kernwaarden van de DoubleTree by Hilton-hotels een betere match zou zijn.

Frederieke Boomsma, general manager: ‘de sterke verwantschap met het merk zit ‘m in de kleine dingen, net zoals dat het verschil maakt tussen een fijn verblijf en een fantastisch verblijf. Maar ook dat er geen twee DoubleTree by Hilton-hotels hetzelfde zijn. Kijk maar om je heen, de ongekend mooie ligging middenin het groen, de vorm van het hotel en de nieuwe inrichting bevestigt de eigenheid en uniekheid die door het merk zo omarmt worden.’

Met de verbouwing hebben alle 113 kamers, 21 vergaderzalen en Juno bar, en later dit jaar het restaurant met terras, een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Door de slimme aanpak, waarin het hotel in drie segmenten werd opgedeeld, kon het hotel gewoon openblijven. Voor de hotel operatie een uitdaging, maar de gasten hadden hierdoor nauwelijks hinder van de werkzaamheden en bleef de service onverminderd hoogstaand.

Het nieuwe interieur is ontworpen door Interior Consult uit Haarlem. Zij lieten zich voor het gebruik van de materialen en kleurstellingen inspireren door de omgeving. Zo haalde ze het buiten naar binnen, heeft het binnen nu een natuurlijk flow met buiten en laat het hotel zien dat er veel aandacht is voor groen.

Vergadermarkt

De vergadermarkt laat een trend zien die zich kenmerkt door een aantal bewuste keuzes. Grote bedrijven laten de grote steden steeds meer links liggen, integratie van de gezonde en buitenlifestyle in het vergaderarrangement en een locatie waar rust en ontspanning je de drukte van alledag laten vergeten.

Na de verbouwing past DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen nog beter in dit profiel. Doordat het hotel zo ingenesteld zit in de natuurrijke omgeving en de Soesterduinen kan het eindeloze mogelijkheden bieden om ieder vergaderarrangement, en ieder verblijf, helemaal in te vullen naar de wensen van de gast.

De Health Club met binnenzwembad en de naastgelegen golfbaan maken de lijst met mogelijkheden compleet. Als extra boost zijn een 3-tal vergaderzalen verrassend en nèt dat beetje anders ingericht om inspiratie, creativiteit en het los zijn van alledag alle ruimte te geven.

Wilma Schoonderbeek-Netjes, directeur Netjes Beheer: ‘Het hotel heeft een grote variatie aan vergadermogelijkheden, zowel voor kleine als grote groepen. Het ontwerp van het gebouw behoudt met haar nieuwe frisse interieur toch haar intimiteit. De aandacht die besteed is aan de details en de service van het team vormen de kern van de filosofie van een DoubleTree by Hilton. Waarin beleving en persoonlijk service, zowel in het hotel als ook op de golfbaan naast het hotel centraal staan.’


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.