Tweesterrenchefs koken in Hof aan Zee

Tweesterrenchefs koken in Hof aan Zee

Na een succesvolle editie met Jacco Langelaar (Gastrologik**, Oaxen Krog **) als gastchef in Hof aan Zee, gaat nu Ian Doyle (Noma** Kopenhagen, Oaxen Krog Stockholm**) twee weken lang samenwerken met de keukenbrigade.

Van 1 t/m 16 maart bieden de tweesterrenchefs Jacco Langelaar en Ian Doyle een bijzonder diner aan van Scandinavische smaakcombinaties en lokale Zeeuwse ingrediënten.

Jacco Langelaar
Jacco Langelaar

Op zondag 15 en maandag 16 maart is een speciaal 7-gangen menu met amuses en friandises van beide topkoks te reserveren. Uiteraard met bijpassend wijnarrangement.

Hof Aan Zee is een klein restaurant gevestigd in een historische Scandinavische boerderij in Koudekerke. De ingrediënten uit onze directe omgeving oogsten worden veelal zelf. Fermenteren, drogen, roken doet de brigade in huis en ze werken samen met boeren en vissers in de omgeving. De ideeën over eten zijn sterk verwant aan die van de New Nordic Cuisine. De samenwerking met deze twee sterrechefs ligt dan ook voor de hand.