Wencke Bolsius general manager Swissôtel Amsterdam

Wencke Bolsius general manager Swissôtel Amsterdam
Wencke Bolsius

Vanaf 1 maart zal Wencke Bolsius starten als general manager bij Swissôtel Amsterdam. Bolsius heeft bijna tien jaar gewerkt als head of revenue voor het Hotel Okura Amsterdam.

Wencke Bolsius neemt het stokje over van voormalig general manager van Swissôtel Amsterdam, Harold Kluit. Wencke heeft ruim 25 jaar ervaring in de luxe hotelbranche. Zo vervulde zij de positie van revenue manager bij onder andere het 5-sterren Bilderberg Garden Hotel en het 4-sterren boetiekhotel Bilderberg Jan Luyken in Amsterdam. Swissôtel maakt sinds eind 2015 deel uit van Accor, toen de Franse hotelgigant met een miljardendeal de merken Fairmont, Raffles en Swissôtel inlijfde.

Zwitserse gastvrijheid

Als gerenommeerd Zwitsers merk biedt Swissôtel Hotels & Resorts moderne stijlvolle hotels gecombineerd met de frisheid en vitaliteit van het alpengebied en de traditie van de Zwitserse gastvrijheid. Het merk Swissôtel Hotels & Resorts omvat meer dan 30 Swissôtels hotels wereldwijd.

Bolsius' managementstijl kenmerkt zich door de gedrevenheid om commerciële doelstellingen te behalen en de manier waarop zij collega's stimuleert hun capaciteiten ten volle te benutten. 'Waar ik vooral naar uitkijk is het verder uitbouwen van mijn kennis van de Amsterdamse hotelwereld. Door jaren in luxe Amsterdamse hotels te hebben gewerkt ken ik de stad als mijn broekzak. Ik kan niet wachten om onze gasten het Swissôtel-gevoel te laten beleven', aldus Wencke Bolsius, General Manager Swissôtel Amsterdam.