Bocuse benefietdiner verplaatst vanwege corona

Bocuse benefietdiner verplaatst vanwege corona
Soenil Bahadoer is een van de chefs die kookt tijdens het benefietdiner.

Het benefietdiner voor de Nederlandse deelname aan de Bocuse d'or wordt verplaatst. Het zou maandag 23 maart plaatsvinden bij restaurant 't Amsterdammertje. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Chefs die zouden koken maandag zijn Soenil Bahadoer, Jermain de Rozario, Sander Spruijt, Wilco Berends en de wedstrijddeelnemer zelf, Marco van der Wijngaard.

‘Nu het aantal besmettingen van het coronavirus, flink is gestegen en het kabinet nieuwe maatregelen heeft genomen, o.a. door events met meer dan 100 bezoekers te verbieden, zijn wij helaas genoodzaakt het benefietdiner “Road to Tallinn” te verplaatsen,’ laat het Bocuse bestuur weten.

‘We volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarom heeft het bestuur van Bocuse d’Or Nederland, samen met André Gerrits van restaurant ’t Amsterdammertje en team #BocuseNL besloten om het benefietdiner te verplaatsen. Een nieuwe datum wordt later beken

Aangemeld voor het diner?

Wanneer de nieuwe datum bekend is, zal Bocuse contact opnemen met gasten die hadden gereserveerd en betaald voor maandag 23 maart. Wanneer deze nieuwe datum niet uitkomt, wordt de reservering kosteloos geannuleerd en het geld terugbetaalddgemaakt, wanneer er meer duidelijkheid is over de duur van de getroffen maatregelen.’