Waarkanikafhalen.nl gelanceerd in Nederland

Waarkanikafhalen.nl gelanceerd in Nederland

BookDinners en Resengo lanceren Waarkanikafhalen.nl. Het platform laat zien aan consumenten waar en welke restaurants afhaalmaaltijden aanbieden. Veel restaurants starten met deze mogelijkheid, nu ze geen gasten kunnen ontvangen.

De website Waarkanikafhalen.nl laat zien waar de lekkerste gerechten afgehaald kunnen worden en brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Er zijn geen kosten verbonden aan de vermelding op dit platform en het is toegankelijk voor alle restaurants waar je af kunt halen, dus ook voor niet-BookDinners of Resengo relaties.

Het platform Waarkanikafhalen.be is vorige week gelanceerd in België. Daar zijn de restaurants al gesloten vanaf vrijdag 13 maart 2020. Als reactie hierop, is er door een aantal branchepartijen dit platform in België gelanceerd, non-commercieel en zonder commissies.

Nu in Nederland de restaurants ook voor grote uitdagingen staan, is het logisch om iets te gebruiken dat goed werkt en reeds bestaat. Zodoende heeft BookDinners, samen met Resengo besloten om het initiatief ook in Nederland te lanceren.

Één centrale plaats voor afhalen

Paul Wiertz van BookDinners: ‘We vragen restaurateurs die besloten hebben om hun gerechten af te laten halen, om zich aan te melden op het platform. Het is belangrijk dat er één centraal platform is, zodat de consument zich op een plek kan oriënteren.’

‘Wij gaan er mede voor zorgen dat waarkanikafhalen.nl bekend gemaakt wordt bij Nederlandse restaurantgangers via ons bestaand netwerk, de partners van BookDinners en de Koninklijke Horeca Nederland. Samen willen we op deze manier de restaurants, een hart onder de riem steken en hen helpen bij het realiseren van nog enige omzet.’

Aanmelden als restaurant

Wil je als restaurant vermeld worden op dit platform, mail dan naar info@bookdinners.nl met je restaurantnaam, plaats, en de link waar men het menu kan zien of online kunt bestellen/betalen. Er zijn geen kosten verbonden aan de vermelding op dit platform en het is toegankelijk voor alle restaurants waar je af kunt halen, dus ook voor niet-BookDinners of Resengo relaties.

Restaurants zullen ook vermeld woren op BookDinners.nl in speciale restaurantlijsten.