Jan Smink en Van der Valk: foodtruck drive trough festival

Jan Smink en Van der Valk: foodtruck drive trough festival
Jan Smink (C) Kyonne Leyser

Jan Smink en het Van der Valk Hotel in Wolvega organiseren een foodtruck drive trough festival. 'Een festivalstemming, inclusief lekker eten, drinken en livemuziek, maar dan vanuit de auto,' legt Jan Smink het event uit.

Vanwege de coronacrisis zijn alle festivals afgelast. Ook het restaurant van Jan Smink in Wolvega mag geen gasten ontvangen en zijn cateringactiviteiten liggen volledig stil.

Foodtruck Drive Trough Festival

Op dit speciale festival-vanuit-de-auto komen zes verschillende foodtrucks van Restaurants Smink en Van der Valk hotel Wolvega. Vijf ervan bieden eten aan, één truck heeft de drankjes - onder meer het eigen Jan Smink bier.  Ook is er live muziek en wordt de locatie leuk aangekleed.

De goedkeuring van de gemeente Wolvega heeft de chef-kok op zak. Het festival vindt plaats op 15 mei 2020 op het parkeerterrein van het Van der Valk hotel in Wolvega. ‘Het is van 12 tot 22 uur maar we gaan werken met tijdslots van 15 minuten om de auto’s te verdelen.' De chef kan maximaal 500 auto's aan.

Gasten kunnen 15 mei met de auto langs de verschillende foodtrucks rijden. De trucks staan zes meter van elkaar. Gasten nemen het festival-food mee om thuis op te warmen en lekker op te eten.

Tickets kosten € 50,- per persoon (incl. food & drinks) en zijn te bestellen via de webshop van Restaurant Smink.

Jan Smink Foodtruck

Bingo en afhaalmenu’s

Jan Smink heeft al meer activiteiten georganiseerd tijdens de coronacrisis. Hij maakt niet alleen menu’s voor mensen thuis maar heeft ook al meerdere keren een bingo-avond georganiseerd. Via Facebook. Dit deed hij bijvoorbeeld op Koningsdag en ook voor Moederdag staat er weer een bingo op het programma.