IHMG voegt Château De Raay toe aan Pillows-collectie

IHMG voegt Château De Raay toe aan Pillows-collectie

International Hotel Management Group (IHMG) heeft Château De Raay in het Limburgse Baarlo overgeheveld van het merk Sandton naar Pillows. Hiermee komt het totaal aantal Pillows-hotels op zes.

De opening van Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo (Limburg) werd door de coronamaatregelen zo’n drie maanden vertraagd. Zowel het kasteelhotel als het bijbehorende restaurant De Tuin van de Barones hebben afgelopen week de deuren heropend na een flinke metamorfose waarbij het interieur van het hotel en restaurant opgeknapt zijn.

‘Juist nu, in een periode waarin mensen op zoek zijn naar fijne plekken om in eigen land te ontspannen, is dit charmehotel een waardevolle aanvulling op de Pillows collectie', aldus Loes Dingemans, sinds 2018 ceo van IHMG.

Met de toevoeging van Château De Raay zijn er in Nederland en België nu zes Pillows hotels. Ook de andere Nederlandse hotels van het label zijn - nu de corona maatregelen zijn versoepeld - weer open. Naar verwachting kunnen ook de Belgische Pillows hotels binnenkort weer gasten ontvangen.

Over Château De Raay

Château De Raay werd gebouwd in de middeleeuwen en ligt direct aan natuurgebied De Peel. Het hotel is geheel met eigentijdse kunst ingericht en beschikt over 50 kamers en suites.

Lang maakte De Raay deel uit van de Sandton collectie, net als Pillows onderdeel van International Hotel Management Group (IHMG). Nu is De Raay het zesde Pillows hotel, het derde in Nederland na Amsterdam en Zwolle.

Sinds 2017 zijn de volgende Pillows hotels geopend: Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel in AmsterdamPillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle, Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe in Brussel en Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent. Naast Pillows Charme Hotel Château De Raay opende recentelijk ook Pillows City Hotel Brussels Centre haar deuren.


Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.