Apollo en Leonardo Hotels organiseren 'alternatieve Elfstedentocht' als staycation

Apollo en Leonardo Hotels organiseren 'alternatieve Elfstedentocht' als staycation

Nu veel mensen door de coronacrisis deze zomer vooral vakantie in eigen land gaan vieren, organiseren Apollo Hotels & Leonardo Hotels een alternatieve Elfstedentocht. De 'stay & drive' leidt gasten in elf nachten langs hotels van Apollo en Leonardo in elf steden.

De alternatieve Elfstedentocht van Apollo en Leonardo Hotels leidt de Nederlandse vakantieganger van Groningen naar de Veluwe en dan via Amsterdam naar Breda, of andersom. Deelnemers die na afloop de elf steden hebben voltooid en in het bezit zijn van alle stempels maken kans op het eervolle ‘Elfstedenkruisje’.

Apollo Hotels en Leonardo Hotels maken beiden onderdeel uit van Fattal Hotel Group en hebben 15 hotels in 11 Nederlandse steden. Deze steden zijn aaneengeregen in een Nederlandse roadtrip van bijna 500 kilometer. Een stay & drive in plaats van een fly & drive.

alternatieve elfstedentocht

Elke nacht wordt in een ander Apollo of Leonardo hotel overnacht, inclusief ontbijt en snacks voor onderweg. Ook biedt elk hotel nog wat extra’s, bijvoorbeeld huurfietsen of een bierproeverij. Het elfdaagse arrangement kost 1350 euro voor twee personen.

De hotels worden in onderstaande volgorde, van noord naar zuid, aangedaan. De rijrichting van de alternatieve Elfstedentocht kan ook worden omgedraaid.

  1. Apollo Hotel Groningen
  2. Apollo Hotel Lelystad
  3. Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd
  4. Apollo Hotel Almere City Centre
  5. Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
  6. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach
  7. Apollo Hotel Vinkeveen
  8. Apollo Hotel Utrecht City Centre
  9. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
  10. Apollo Hotel Papendrecht
  11. Apollo Hotel Breda City Centre

Nog zoveel te ontdekken

Alexander Kluit, Managing Director Apollo Hotels & Leonardo Hotels Benelux zegt met deze alternatieve Elfstedentocht Nederlandse gasten een alternatief bieden voor hun jaarlijkse vliegvakantie naar het buitenland die in veel gevallen niet door kan gaan vanwege corona.

‘Natuurlijk hoeft men niet te klunen, gasten kunnen zorgeloos met hun eigen auto de zomer in Nederland ervaren. De geheime stempelposten zijn bij deze tocht dan ook niet nodig. De alternatieve Elfstedentocht is uit te breiden met speciale zomeractiviteiten op iedere bestemming. Denk hierbij aan het rijden in een Kever of Spiderwheelz in Almere, zeilen op de Vinkeveense plassen of jezelf helemaal verwennen met een Skincare wellness behandeling. Er is nog zoveel te ontdekken in Nederland en wij hopen dit te laten zien met deze ultieme roadtrip door Nederland.’

Hotels creatief tijdens corona

Hoteliers zijn soms creatief in deze coronatijd in het bedenken van bijzondere arrangementen om toch gasten naar hun hotel te lokken. Zo hield Hotel Jakarta in Amsterdam al een coronaproof balkonfestival, waarbij gasten op het balkon van hun kamer een feestje konden bouwen met silent disco-headsets en verschillende dj's op de kade voor het hotel.