Richard van den Hoeven: aangesloten bij  HAB

Richard van den Hoeven: aangesloten bij  HAB
Richard van den Hoeven

Richard van den Hoeven sluit zich aan bij het Horeca Advies Bureau. De horecaondernemer, die voorheen samenwerkte met Lars van Galen, wordt er zelfstandig partner. Daarnaast is Van den Hoeven ook nog aandeelhouder van Restaurant Ledeboer in Almelo.

Richard van den Hoeven zal als horeca adviseur met name werkzaam zijn in de regio Twente. Om de landelijke dekking van Horeca Advies Bureau te garanderen is er nog behoefte aan partners in een paar regio’s

Deze zelfstandige partners zijn actief in hun eigen regio of zijn landelijk actief door hun specifieke expertise(s).

Voor de regio Twente heeft Horeca Advies Bureau de bekende horecaondernemer Richard van den Hoeven weten aan te trekken als nieuwe, zelfstandige partner van HAB.

Richard van den Hoeven

Richard van den Hoeven (42) is een ervaren horeca-man. Na de hotelschool in Almelo deed hij ervaring op in diverse functies in meerdere hotelbedrijven, waarna hij op 32-jarige leeftijd een eigen hotel-restaurant en later ook nog een restaurant begon met Lars van Galen.

Richard: ‘Acht jaar en een Michelinster later is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging en ga ik als zelfstandig partner bij HorecaAdviesBureau.nl verder. Horeca is en blijft mijn passie, en nu ga ik doen wat ik écht leuk vind, en dat is ondernemers helpen.’

‘Als horeca adviseur wil ik samen met de ondernemer zijn/haar bedrijf laten groeien en bloeien. Ik ben een horecaman pure sang! Ik heb diverse functies bekleed in de hotellerie & horeca. Van 2012-2020 ben ik als horecaondernemer eigenaar geweest van Hotel/Restaurant 't Lansink met Michelinster. Daarnaast heb ik diverse concepten opgezet zoals de Frites Boutique, pop-up restaurant Culiexpress en de Gastrofabrique. Tevens ben ik aandeelhouder bij Restaurant Ledeboer & Flavourite Wine. Mijn passie ligt bij de horeca en dan vooral om samen met de ondernemer zijn/haar resultaat te laten groeien. En daarbij vind ik het geweldig om nieuwe concepten te bedenken, neer te zetten en te laten renderen.’

‘Zelf heb ik goede en ook minder goede momenten gehad als ondernemer. Nu ga ik doen wat ik echt leuk vindt, en dat is ondernemers helpen.'