Meer rendement? Woksaus is een gouden tip

Meer rendement? Woksaus is een gouden tip

Restaurants zoeken volop naar mogelijkheden om in coronatijd het hoofd boven water te houden. Een gouden tip voor meer rendement in de keuken: koop slim in. Met Asian Naturals Woksauzen van Go-Tan maak je met minder personeel en inkoop, heel efficiënt, de meest uiteenlopende en trendy gerechten. Van een Thaise salade tot een hamburger Teriyaki.

Eerst even de cijfers. Die liegen er niet om. Het gemiddelde omzetverlies per horeca-unit over 2020 bedroeg eind juni € 260.500 blijkt uit een onderzoek van Marketing4results. Natuurlijk mogen restaurants sinds 1 juni weer open.

Door de anderhalvemetersamenleving en bijbehorende restricties is de capaciteit echter met meer dan de helft afgenomen en staan er vaak minder gerechten op de kaart of worden er simpelere gerechten bereid. Juist dat hoeft niet met de Asian Natural Woksauzen van Go-Tan. De toepasbaarheid is zeer breed, het gebruiksgemak is groot, ook voor minder ervaren keukenpersoneel.

Twaalf varianten

Chilli Garlic, Pad Thai, Red Curry, Black Bean, Ketjap Sesam, Lemongrass, Hoisin, Milde Kerry, Oyster Garlic, Sweet & Sour, Teriyaki en Thai Coriander. Twaalf varianten telt de woksauzen-range van het wereldmerk met de authentieke oosterse smaak. Stuk voor stuk creatieve, 100% natuurlijke smaakverrijkers voor Aziatische gerechten of food met een Asian twist.

Je maakt er in een handomdraai de lekkerste gerechten mee. Natuurlijk als basissaus in een wokpan, op een teppanyakiplaat of bij de bereiding van streetfood. Maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een dressing, soep of marinade zijn de sauzen uitstekend geschikt.

Een ‘koude’ kooktip: een dressing van Thai Coriander met appelsap voor een Thaise salade met garnalen”

Bij warme gerechten kunnen de sauzen meegaan in de bereiding of achteraf als stir-in. ‘Blus je vlees eens af met wat Ketjap Sesam voor een rijke jus, maak een een heerlijke Thom Kha Kai soep in combinatie met kokosmelk en onze Red Curry, geef een tomatensoep een Aziatische twist met onze Sweet & Sour of verwerk Hoisin, Ketjap Sesam, Chilli Garlic of Black Bean in een marinade. Dat geeft jouw vlees- of visgerecht net dat beetje extra jus,’ adviseert Han Go, directeur van het familiebedrijf met Chinees-Indonesische roots.

Een ‘koude’ kooktip: een dressing van Thai Coriander met appelsap voor een Thaise salade met garnalen. Rendement verzekerd!

Vrijheid in wekelijkse menuconstructie

Zeker in coronatijd kan je omzet wel een boost gebruiken. ‘Bouw daarom op een professionele manier ‘vrijheid’ in je wekelijkse menuconstructie in’, geeft directeur Han Go als extra advies mee. ‘Geen enkele chef in een professionele keuken ontkomt aan dagelijkse verspilling van verse ingrediënten. Door van de restanten in je koelkast een wokgerecht te maken met een Asian Natural woksaus en deze als dagschotel op de kaart te zetten, kun je derving tot een minimum beperken. Want… alles kan in de wokpan.’

Nog meer voordeel: de woksauzen zijn uiterst effectief als oosterse smaakmaker bij regeneratie en sous-vide koken. De Asian Naturals Woksauzen zijn verkrijgbaar in handige knijpflessen van 1000 ml.

Dit artikel is gesponsord door Go-Tan.