Golden Tulip biedt mantelzorgers gratis hotelovernachting

Golden Tulip biedt mantelzorgers gratis hotelovernachting

De Nederlandse hotels van Golden Tulip en Tulip Inn hebben gezamenlijk besloten om de hotels de komende weken voor publiek geopend te houden. Bovendien wil Golden Tulip zijn waardering uitspreken voor alle mantelzorgers in Nederland.

Alle hotels volgen de richtlijnen van het RIVM om gasten een veilig verblijf te bieden. Golden Tulip voorziet hiermee in behoefte van mensen er toch op uit te kunnen voor een paar dagen. Bovendien kan iedereen die actief is in de mantelzorg nomineren voor een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in een van de Nederlandse hotels.

Dag van de Mantelzorg

Dinsdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Roger Kruft van Louvre Hotels Group: 'Als hotelgroep staan we midden in de maatschappij. Omdat wij open kunnen blijven met alle benodigde maatregelen en in de behoefte van consumenten voorzien om korte trips te maken, willen wij ook iets terugdoen aan een groep die vaak vergeten wordt. Met onze nieuwe campagne hopen we een gepast gebaar naar de samenleving te maken en mantelzorgers kans te geven op een gratis arrangement.' Tot en met 9 november kan men een mantelzorger nomineren. Op 10 november zal de trekking plaatsvinden en krijgen de gelukkigen een bericht.