Drie finalisten Hotello of the Year 2021 zijn bekend

Drie finalisten Hotello of the Year 2021 zijn bekend

Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan zijn de finalisten Hotello of the Year 2021. Zij lieten meer dan 50 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich. Tijdens de vakjurybijeenkomst hield de Top 10 een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld).

Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2020. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust.

Bovendien heeft deze persoon in 2020 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit. De vakjury bestond dit jaar uit: Caroline Receveur, Jakob-Jan Blaauw, Klaas-Wybo van der Hoek, Marc van Boekholt, Menno Djie, Peter Heule, Rick de Jonge, Robert Melaard, Stephanie van Oorschot en Wenda Linthorst.

Daarbij maakten Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan de meeste indruk en lieten ze de andere zeven halve finalisten achter zich.

Nog een keer de volledige top-10 in alfabetische volgorde:

  1. Colin Westerwoudt (HTH '03) – Tippr
  2. Femke Riel (HMSM '98) – Buddyhuis, HetWerkVan
  3. Gijs Hendrikx (HMSM '09) – Hendrikx Hospitality Group
  4. Ilona van Rooij (BUAS '12) – DoubleTree by Hilton Amsterdam CS
  5. Job Hoefs (HTH '09) – Yellowstone Horeca, WizzFlix, Horecanerd
  6. John van Doorn (BUAS '18) – Boutique Hotel Lytel Blue
  7. Juliette Zwaan (SHMS '09) – In A Better World
  8. Maarten Vooijs (HTH '08) – The Hospitalitist
  9. Paul Swieringa (SHMS '10) – Coebergh Communicatie & PR
  10. Richard Klomp (SHMS '08) – 2Deals, FlipSight

Vervolgprocedure:

Vanaf maandag 23 november zijn de finalisten met hun onlinecampagnes gestart. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf 14 december kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Op 1 februari wordt de winnaar van de Hotello of the Year Award 2021 bekendgemaakt. Die winnaar volgt Emma Veerhuis van Kitchen Republic op en mag zich een jaar lang ‘Hotello of the Year’ noemen.