Flagshipstore Spare Rib Express To Go geopend

Flagshipstore Spare Rib Express To Go geopend

De derde Spare Rib Express To Go is geopend in Hoorn. De vestiging heeft volgens de formule een premium uitstraling én een primeur in huis.

De nieuwe Spare Rib Express To Go-locatie is gevestigd op het Multi Traffic Point te Hoorn, tezamen met McDonalds, Subway, KFC en de Beren. Met een oppervlakte van 17.000 vierkante meter is het Multi Traffic Point één van de grootste foodcourts van Nederland. Voor Spare Rib Express is dit de eerste locatie waar de consument haar brandstof in de To Go shop afrekent. In het begin was dit even wennen qua personeelsbezetting, maar inmiddels verloopt dit helemaal gestroomlijnd.
Het is de derde Spare Rib Express To Go locatie in Nederland. Vorig jaar behaalde Spare Rib Express To Go in Groningen een recordomzet van ruim 1 miljoen en ook Spare Rib Express To Go in Doetinchem draait sinds de opening in februari dit jaar fors boven verwachting.

‘Succesvolle uitbreiding’

Volgens Spare Rib Express is het to go-concept een succesvolle uitbreiding van de bezorgformule. aldus de formule. In de to go-locaties is de consument welkom voor ontbijt, koffie, lunch en uiteraard de bekende avondmaaltijden. ‘Ondanks een assortiment per consumptiemoment zijn er regelmatig klanten die om 11.00 al een portie spareribs bestellen’, aldus franchisenemers Arjen en Erszebet.

Nieuwe uitstraling bezorgrestaurant

De look & feel van het Spare Rib Express winkelconcept is in een nieuw jasje gestoken. Zo ligt er een vloer in Hongaarse puntmotief en komt het Spare Rib Express logo ‘softbranded’ terug in de winkel. Boven de massief houten bar hangt een zwartstalen constructie met zakken koffiebonen ter decoratie om meer ambiance aan het geheel toe te voegen.
Verder is het to go-bezorgrestaurant uitgebreid met diverse sta- en zitplekken bij statafels, de bar en tafels in restaurantopstelling. ‘Het heeft de uitstraling van een Premium Foodservice Formule en dat was ons uitgangspunt’, aldus een woordvoerder van Spare Rib Express.