Independent Hotel Show Amsterdam 2021 uitgesteld

De organisatie van de Independent Hotel Show Amsterdam deelt mee dat het evenement niet meer zal plaatsvinden op 16 en 17 maart 2021 en is uitgesteld tot 29 en 30 juni 2021 in RAI Amsterdam.

Ondanks de aanpassingen in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid, is de organisatie van de Independent Hotel Show Amsterdam van mening dat maart nog te vroeg is voor een evenement.

‘We willen uiteindelijk doen wat het beste is voor onze hotel-community. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat daarbij voorop’, aldus de organisatie. ‘We kijken ernaar uit om de industrie weer samen onder één dak te brengen tijdens de Independent Hotel Show 2021. We willen al onze partners bedanken voor hun voortdurende steun en begrip.’

Hoewel de show nu later in 2021 zal plaatsvinden, heeft het team van Independent Hotel Show Amsterdam gewerkt aan andere manieren om de industrie eerder te laten samenkomen, maar dan digitaal. Op woensdag 20 januari organiseert zij een gratis eendaagse webinar.

De editie van 2020 zou oorspronkelijk plaatsvinden op 17 en 18 maart, maar werd toen vanwege de uitbraak van corona uitgesteld tot juni. Toen ook bleek dat die datum niet haalbaar was voor een groot evenement is de editie 2020 doorgeschoven naar maart 2021. Nu de pandemie aanhoudt en het nog onzeker is of in maart wél evenementen voor honderden bezoekers kunnen worden georganiseerd, wordt de Independent Hotel Show Amsterdam opnieuw uitgesteld.