Horecaondernemer Patrick van Aller doet emotionele oproep

Horecaondernemer Patrick van Aller doet emotionele oproep

Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub & Brouwerij Van Kinsbergen in Den Haag, maakt sinds het begin van de coronacrisis vlogs. Hij bleef ondernemen en positief. Maar nu, aan de vooravond van de zoveelste persconferentie, doet hij een emotionele oproep.

Horecaondernemer Patrick van Aller doet emotionele oproep

Van Aller is met zijn team altijd blijven ondernemen: eerst was het klussen, het verbouwen, later kwam er het Pub-aan-Huis Pakket bij.

In de steek gelaten

Hij bleef altijd positief, maar het begint nu toch wel te knagen. Waar in het begin nog een gevoel van saamhorigheid heerste, voelt het nu toch wel heel alleen. Van samen is geen sprake meer. De horeca is nu al zo lang dicht en er is nog steeds geen perspectief op opengaan. Waar eerst nog wel steun was van bank, brouwer en belastingdienst, brokkelt die steun nu af. Zijn medewerkers twijfelen of hun toekomst nog wel in de horeca ligt. Het grote publiek begrijpt niet hoe nijpend de situatie is en de politiek laat ondernemers stikken.

Vandaag, op de dag dat de horeca actievoerde in Den Haag,deelt Van Aller in een openhartige video zijn verhaal. Een verhaal dat heel herkenbaar is voor veel andere horecaondernemers.