Smullers lanceert Frietje Huwelijk

Smullers lanceert Frietje Huwelijk
Ron Simpson met het Frietje Huwelijk van Smullers

Ook Smullers introduceert een frietje voor Valentijnsdag. De stationsketen komt met het Frietje Huwelijk, bedacht door de oprichter van The Avocado Show.

Het Frietje Huwelijk van Smullers is niets meer en niets minder dan een frietje met twee sauzen naar keuze. Het idee komt van Ron Simpson, creatief ondernemer en oprichter van The Avocado Show. Simpson bracht eerder dit jaar het boek ‘All In’ uit, waarin hij beschrijft hoe zijn ouders elkaar ontmoetten en zijn vader binnen 48 een aanzoek deed. In het boek is ook te lezen hoe het verliefde stel een frietje huwelijk verzint én uiteindelijk weet te bestellen bij een lokale snackbar.

Frietje Huwelijk net als Patatje Oorlog

‘Wat is er nou leuker dan een frietje samen delen? Met ieder zijn eigen saus’, aldus Simpson. ‘Zo kun je delen en toch niet delen tegelijk. Het patatje huwelijk snapt hoe je liefde in stand houdt.’ Volgens Roger Bloem van Smullers heeft het Frietje Huwelijk de potentie om te blijven hangen, net als het Patatje Oorlog. ‘Ik hoop dat het Frietje Huwelijk ook buiten Smullers om verkocht zal worden.’

Smullers Frietje Huwelijk

Gratis frietje bij aankoop van boek

Het boek All In is verkrijgbaar bij AKO, Bruna, Bol.com en de betere boekhandels. Wie het boek koopt, krijgt een voucher voor een gratis Frietje Huwelijk bij Smullers. Het frietje is bij alle verkooppunten verkrijgbaar voor €4,50.