De Daltons blijft maar prijzen winnen

De Daltons blijft maar prijzen winnen
Robbert Jan de Veen wint brons tijdens het Lekkerste Frietje. Foto: Tamara Verheij

Robbert de Veen van De Daltons reed na de Horecava naar huis met drie bokalen op de achterbank. Een week na de beurs kan zijn prijzenkast alweer uitbreiden.

Robbert de Veen van De Daltons in Voorthuizen is de winnaar van de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020. De bokaal wordt overhandigd door de Houwers Groep, die de prijs in het leven heeft geroepen voor de deelnemers die tijdens de Lekkerste Wedstrijden het beste scoorde op een hygiënische en voedselveilige werkwijze.

De Daltons

Foto: Tamara Verheij

Schoon en geordend

De inspecteurs hebben gedurende de vier dagen een scorelijst bijgehouden. Hieruit zijn vijftien genomineerden naar voren gekomen. Eén genomineerde sprong er uiteindelijk bovenuit door schoon, geordend, zeer creatief en tóch voedselveilig te werken. Het is voor het eerst dat er een dergelijke prijs wordt uitgereikt.

Twee keer brons

De Veen had al twee keer brons gewonnen voor het Lekkerste Frietje en de Lekkerste Tosti. Voor zijn tosti kreeg hij na de beurs ook de Carl Siegert Award. De ondernemer deed in totaal met vijf wedstrijden mee: tosti, lunchgerecht, frietje, hamburger en hotdog.

De Daltons

Foto: Tamara Verheij