Taco Mundo opent 26e winkel met twee jonge franchisenemers

Taco Mundo opent 26e winkel met twee jonge franchisenemers

Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo opent op woensdag 31 oktober een nieuwe winkel. Daarmee heeft de keten nu 26 vestigingen in Nederland.

Taco Mundo opent op de Molenstraat 199 in Apeldoorn. De jonge franchiseondernemers Sasha (20) en Attila (20) gaan er samen aan de slag. Ze komen uit eigen kweek. ‘Na jaren bij Taco Mundo gewerkt te hebben gewerkt, 16 jaar toen we begonnen, wilden we nu zelf gaan ondernemen en onze eigen Taco Mundo openen.’ Volgens de ondernemers wordt op straat en op social media al enige tijd gevraagd naar de opening van de winkel.

Taco Mundo Apeldoorn

Taco Mundo Apeldoorn

Nederlandse keten

Taco Mundo is een Nederlandse fastfoodketen die in 2000 is opgericht. De fastfoodketen serveert typisch Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s en nacho’s. Er is daarnaast een ruime keuze in vegetarische gerechten en de keten bezorgt ook bowls en salads. De keten noemt zichzelf ‘markleider in het Mexicaanse fast-casualsegment’.

Taco Mundo

Street Tacos

Elektrische fietsen en scooters

Het bedrijf heeft daarnaast duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zal deze nieuwe winkel geheel met elektrische scooters en fietsen gaan bezorgen. De vestiging in Apeldoorn zal het bezorggebied stapsgewijs uitbreiden.

Met een omzet €11,9 miljoen staat Taco Mundo dit jaar op plek 97 van de Horeca Top 100 van Misset Horeca.