Papa John's bakt veganistische pizza's

Papa John's bakt veganistische pizza's
Papa John's serveert vanaf nu veganistische pizza's.

Papa John's geeft ook gehoor aan de groeiende vraag naar veganistische pizza's door in alle Nederlandse vestigingen drie verschillende veganistische pizza's aan te bieden. Zo kan iedereen die een volledig plantaardig dieet volgt of dieetbeperkingen heeft, genieten van een vegan pizza buiten de deur.

Op het menu van Papa John’s staan vanaf nu drie verschillende soorten veganistische pizza’s: de ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’. Alle vegan pizza’s worden gegarneerd met ‘Sheese©’ – een zuivelvrije kaas.

Veganistische pizza’s horen bij deze tijd

De ontwikkelingen van Papa John’s en zijn pizza’s groeien met de tijd mee. ‘We moeten ons blijven ontwikkelen als grote pizzaketen, anders missen we de aansluiting met de klant’, vertelt Tony Kalsi, Marketing Director van Papa John’s. ‘We hebben ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke pizza’s met verse ingrediënten. Tot nu toe was er één belangrijke groep die wij niet konden bedienen, de mensen met een veganistische levensstijl. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen. Vanaf nu kunnen in alle vestigingen in Nederland veganistische pizza’s besteld en gebakken worden.’

Sinds begin 2019 bieden alle Engelse vestigingen vegan pizza’s, waaronder de ‘Sheese & Tomato’. Door veganistische pizza’s aan hun menu toe te voegen, laat Papa John’s zien dat ze de snelgroeiende veganistische beweging serieus nemen. Hiermee spreekt de franchiseketen een breder publiek aan, of het nu veganisten zijn, degenen die veganistisch eten willen proberen of degenen die allergisch zijn voor zuivelproducten.

Over Papa John’s

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s naar eigen zeggen tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In Amerika is Papa John’s veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid. In 2016 is de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels telt Nederland 24 vestigingen.