Suzanne Dekker

Vaatwassers spelen rol in strijd tegen corona

Vaatwassers spelen rol in strijd tegen corona

In deze tijd ligt het onderwerp hygiëne onder een vergrootglas. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst zal de hygiëne in een horecazaak belangrijker...

Geautomatiseerde snackbar produceert 450 producten per uur

Geautomatiseerde snackbar produceert 450 producten per uur

Het automatiseringsbedrijf Eyemation heeft een volledig geautomatiseerde snackbar gerealiseerd. 'Mini-productielijnen in een container, dat is...

Deze 10 factoren bepalen de prijs van een bakwand

Deze 10 factoren bepalen de prijs van een bakwand

Wat kost een bakwand? Een simpele vraag waar helaas geen snel en eenvoudig antwoord op te geven is. De prijs van een bakwand wordt namelijk bepaald...

De Snackbar lunch and dinner in Deurne. Foto: Koos Groenewold

Bakwand leasen: 6 vragen en antwoorden

Leveranciers zien een toename in het aantal leaseconstructies voor nieuwe apparatuur, zoals een bakwand. Zeker wanneer je niet de middelen hebt om...

Independent Hotel Show Amsterdam: Focus op show vol positiviteit, kennis en plezier

Independent Hotel Show Amsterdam: Focus op show vol positiviteit, kennis en plezier

De hotelsector heeft flink moeten schakelen in coronatijd, zegt beursmanager Mieke Berkers van Independent Hotel Show Amsterdam (IHA). Maar de...

10 hoteltrends volgens Vincent van Dijk: van groen tot  high tech no touch

10 hoteltrends volgens Vincent van Dijk: van groen tot high tech no touch

Vincent van Dijk is ambassadeur van The Independent Hotel Show Amsterdam en trend-forecaster op het gebied van hospitality en food. Hij is gék op de...

Zwarte bakwand steelt de show in de cafetaria

Zwarte bakwand steelt de show in de cafetaria

De bakwand, het hart van de cafetaria, steelt steeds vaker de show. Hij mag gezien worden. De afgelopen maanden zijn er weer mooie, nieuwe bakwanden...

Hotdogs met relish.

Trends in sauzen: zoet, pittig, vegan en vers

Een goede saus maakt een gerecht compleet, biedt ruimte voor de signatuur van de zaak en heeft iets verrassends dat indruk maakt op de gast. Zoals...

Milkshake 2021: gastentrekker met hoge brutowinstmarge

Milkshake 2021: gastentrekker met hoge brutowinstmarge

Met milkshakes op de kaart trek je extra gasten. De milkshake 2021 is populair, zo merken cafetaria- en horecaondernemers. Het verkoelende drankje...

Binnenkijken bij Danny's Marknesse

Als je zaak in één klap drie keer zo groot wordt, is het best een uitdaging om sfeer te behouden. Bij Danny's Marknesse is het gelukt, door frisse...