In deze tijd ligt het onderwerp hygiëne onder een vergrootglas. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst zal de hygiëne in een horecazaak belangrijker...
Het automatiseringsbedrijf Eyemation heeft een volledig geautomatiseerde snackbar gerealiseerd. 'Mini-productielijnen in een container, dat is...
Wat kost een bakwand? Een simpele vraag waar helaas geen snel en eenvoudig antwoord op te geven is. De prijs van een bakwand wordt namelijk bepaald...
Leveranciers zien een toename in het aantal leaseconstructies voor nieuwe apparatuur, zoals een bakwand. Zeker wanneer je niet de middelen hebt om...
De hotelsector heeft flink moeten schakelen in coronatijd, zegt beursmanager Mieke Berkers van Independent Hotel Show Amsterdam (IHA). Maar de...
Vincent van Dijk is ambassadeur van The Independent Hotel Show Amsterdam en trend-forecaster op het gebied van hospitality en food. Hij is gék op de...
De bakwand, het hart van de cafetaria, steelt steeds vaker de show. Hij mag gezien worden. De afgelopen maanden zijn er weer mooie, nieuwe bakwanden...
Een goede saus maakt een gerecht compleet, biedt ruimte voor de signatuur van de zaak en heeft iets verrassends dat indruk maakt op de gast. Zoals...
Met milkshakes op de kaart trek je extra gasten. De milkshake 2021 is populair, zo merken cafetaria- en horecaondernemers. Het verkoelende drankje...
Als je zaak in één klap drie keer zo groot wordt, is het best een uitdaging om sfeer te behouden. Bij Danny's Marknesse is het gelukt, door frisse...