Eazie daagt fans uit met de sportieve Eazie Fit Challenge

Eazie daagt fans uit met de sportieve Eazie Fit Challenge
Eazie stimuleert haar gasten om meer te bewegen met de Healthy Fit Challenge.

Restaurantketen Eazie stimuleert haar gasten om meer te bewegen. Met de Eazie Fit Challenge wil de keten haar gasten uitdagen om persoonlijke sportieve doelen te bereiken en te werken aan een gezondere levensstijl. De challenge bestaat uit een winactie en nieuwe, gezonde specials op de kaart.

Met de Eazie Fit Challenge stimuleert Eazie mensen in beweging te komen en elkaar op sportief vlak uit te dagen. ‘Met onze campagne vragen we iedereen zijn sportieve doel te realiseren, deze sportprestatie op Instagram met de hastag #eazieFitChallenge te delen en vrienden uit te dagen hun eigen sportieve doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld al door eens met de fiets naar het werk te gaan of de trap te pakken in plaats van de lift. Grootser aanpakken kan natuurlijk ook: eindelijk die tien kilometer hardlopen of een nieuw Personal Record (PR) behalen met powerliften, bijvoorbeeld’, aldus Eazie marketingmanager Rik Lunstroo.

De meest originele challenge wint aan het einde van de campagne een jaar lang gratis bootcamps. Naast dat één uitdager er met de ultieme winst vandoor gaat, worden alle deelnemers beloond voor hun inzet. Meedoen is immers belangrijker dan winnen. Daarom ontvangen zij €2,- korting op de gezonde maaltijden van Eazie.

Sportiviteit stimuleren

Ondanks dat steeds meer mensen de intentie hebben om meer te bewegen, gebeurt dit gemiddeld gezien nog steeds te weinig. Dit terwijl slechts een half uur beweging per dag al een groot verschil kan maken. Met de Eazie Fit Challenge stimuleert de restaurantketen haar fans om daadwerkelijk meer te bewegen.

Healthy Specials door Naomi Brinkmans

Naast gratis bootcampsessies die de challenge aanbiedt, kunnen deelnemers rekenen op voedingsadvies van Naomi Brinkmans, de sportdiëtiste van o.a. KNVB en de Oranje-elftallen. Brinkmans ontwikkelde in samenwerking met Eazie ‘healthy specials’ die perfect passen bij de sportieve insteek van de challenge. Deze ‘healthy specials’ helpen deelnemers bij het behalen van het sportdoel.

Fit voelen begint met een gezonde levensstijl. Zodra een deelnemer zich in heeft geschreven voor de #eazieFitChallenge ontvangt hij bruikbare tips en inspiratie over gezonde voeding. Deze zogeheten ‘healthy specials’ zijn samengesteld door Naomi Brinkmans, de sportdiëtiste van o.a. KNVB en de Oranje-elftallen. Daarnaast mogen alle deelnemende sportievelingen gratis meedoen met drie bootcampsessies onder professionele begeleiding van BootCampTeam.