Primeur voor Subway: vestiging in pretpark

Primeur voor Subway: vestiging in pretpark
AMSTERDAM - Fotoshoot Subway Pier 10 en Haarlemmerdijk 8.

Pret- en vakantiepark Slagharen opent begin april in de Main Street een vestiging van Subway. Het is de eerste Subway in een dergelijk park in Nederland.

De Subway krijgt 48 zitplaatsen, verdeeld over binnen en buiten. Binnen de keten waartoe Slagharen behoort, Parques Reunidos, werkt de formule ook al samen met Movie Park Germany (D) en Marineland Côte d’Azur (Fr).

5 april open

Het park gaat op 5 april weer open na de wintersluiting. Op de plek van Subway – naast reuzenrad The Big Wheel – was eerder ijssalon Los Sombreros te vinden. Slagharen abonnementhouders krijgen op vertoon van hun pas 10 procent korting bij de nieuwe vestiging.

Versgebakken brood

Bij de broodjesformule kunnen gasten terecht voor Subs, bereid met ter plaatse versgebakken brood. De medewerker maakt elke Sub ter plekke, voor de ogen van de gast klaar. De formule staat bekend om de keuzemogelijkheden, waarbij gasten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

In Nederland bestaan inmiddels ruim 200 Subway restaurants.

Subway

Pizza’s en churros

Slagharen heeft naast de Subway diverse andere horecabedrijven op het park. Zo is er een buffetrestaurant dat zowel ontbijtbuffetten als dinerbuffetten biedt, ook is er een outlet voor pizza’s en pasta’s en kunnen gasten er snacken. Tussendoortjes als Spaanse Churros biedt The Trading Post en bij Cartwright’s kunnen gasten terecht voor steaks en grillgerechten.