Bouw Landal Kaatsheuvel na 2 jaar afgerond, alle 104 woningen klaar

Bouw Landal Kaatsheuvel na 2 jaar afgerond, alle 104 woningen klaar

De laatste van de 104 woningen van Landal Kaatsheuvel zijn opgeleverd. irecteur Jark Schepens van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling overhandigde symbolish de sleutel van de laatste woning aan Paul Reizevoort, parkmanager bij Landal Kaatsheuvel. Hiermee is de ruim twee jaar durende bouw van het park op loopafstand van de Efteling afgesloten.

De bouw van Landal Kaatsheuvel vorderde gestaag. Na de aankondiging in 2017 werd in het najaar van 2018 gestart met de bouw van de 41 woningen in fase 1 van het project en in de zomer van 2019 is gestart met de bouw van de 63 woningen in fase 2.

De eerste huurders konden vanaf oktober 2019 op het park terecht. Ook de centrumvoorziening met zwembad, kinderspeelhoek en winkel voor de dagelijkse boodschappen was in oktober 2019 al gereed.

Nu ook de tweede fase gereed is, is het volledige park opgeleverd en kan worden verhuurd. Voor de komende kerstdagen zijn bijna alle woningen gereserveerd, aldus parkmanager Paul Reizevoort.

Ondanks de strenge coronaregels in in zeer beperkt committee kort stilgestaan bij de gereedkoming van Landal Kaatsheuvel, waarbij directeur Jark Schepens van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (Koninklijke VolkerWessels) woensdag 15 december de sleutel van de laatste recreatiewoning overhandigde aan Reizevoort.

Sleuteloverdracht Landal Kaatsheuvel

Parck Kaatsheuvel is een ontwikkeling van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, een Koninklijke VolkerWessels onderneming. De exclusieve verhuur van de woningen wordt verzorgd door Landal GreenParks.

Duurzaam uitgevoerd

De woningen zijn duurzaam uitgevoerd en onder andere voorzien van zonnepanelen. Landal Kaatsheuvel voldoet ruim aan de eisen van Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Landal Kaatsheuvel is namelijk Green Key Gold gecertificeerd, het hoogst haalbare niveau.