Inventaris failliet Duinpaviljoen De Uitkijk Bloemendaal te koop

Inventaris failliet Duinpaviljoen De Uitkijk Bloemendaal te koop

De complete restaurant- en horeca inventaris van Duinpaviljoen De Uitkijk wordt wegens faillissement geveild.

Duinpaviljoen de Uitkijk in Bloemendaal was ruim 70 jaar een begrip in Kennemerland. De ligging bovenop het Kopje, het ruime terras van het paviljoen pal aan de duinen en de gezellige brasserie maakten De Uitkijk uniek.
Halverwege 2020 onderging het paviljoen nog een grootse verbouwing, waarbij een open keuken en ruime lounge werden gecreëerd. Maar eind 2020 moest Duinpaviljoen De Uitkijk wegens faillissement de deuren definitief sluiten.

Alle bedrijfsactiviteiten van Duinpaviljoen De Uitkijk te Bloemendaal zijn gestopt en de complete restaurant- en keukeninventaris wordt via een online veiling aangeboden, verdeeld over 645 kavels. Horeca apparatuur, zoals een compleet kookeiland met pitten, grillplaat, ovens, warmhoudkast, frituur en meer, een koel- en vriescel, koelkasten, stellingen en verschillend kookgerei. Maar ook de tafels en stoelen in het restaurant, tuinmeubilair, decoratiemateriaal, serviesgoed en andere keukenbenodigdheden verschijnen onder de digitale hamer.

Via het online platform van BVA Auctions wordt de gehele inventaris geveild. Het gaat om in totaal 645 kavels. Het varieert van een debrasseer-hoek, Berkel snijmachine, Rational combisteamer tot een gastro oven van ggm.  Maar ook alle tafels en stoelen gaan onder de virtuele hamer. Evenals servies en glaswerk.

Geïnteresseerden kunnen alle items bezichtigen op vrijdag 29 januari 2021 van 9:00 uur tot 12:00 uur. Meebieden kan tot en met maandag 1 februari 2021, de veiling sluit vanaf 16:00 uur.
BVA Auctions is een groot online veilinghuis en veilt in opdracht van derden slapende voorraad, overstock, tweedekans producten zoals retouren en bedrijfsbeëindigingen. Maar ook vintage, kunst, antiek, occasions, onroerend goed én boten.

De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 2,3 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen.