Restaurant Taiko opent 'Curious Curry Pop-Up'

Restaurant Taiko opent 'Curious Curry Pop-Up'

Restaurant Taiko in Amsterdam start vanaf 26 februari met een curry pop-up concept. Chef Schilo van Coevorden wil zijn gasten 'mee op reis naar Azië nemen', met de verschillende curry's die Taiko de afgelopen jaren in het restaurant heeft geserveerd.

Curry’s zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van de ervaring van Restaurant Taiko, laat het restaurant weten. Ze zijn als onderdeel van een tasting menu, maar ook á la carte te bestellen.

Curry's voor thuis; afhalen en bezorgen

Op het menu staan vier Thais geïnspireerde curry’s en één Indiase curry. Het menu bevat o.a. een groene curry’s met Wagyu, een gele curry met zeebaars en een Makhani curry met St. Mary’s Bay kreeft. Alle curry’s worden geserveerd met risottini, naan of krokante pappadum, tafelzuur en mango chutney. Om af te sluiten staat er een kokos tapioca pudding als dessert op het menu.

Restaurant Taiko, curry

Vanaf 26 februari zijn alle curry gerechten beschikbaar om thuis te laten bezorgen door te bestellen via het platform Thuis Uiteten maar deze kunnen ook op de dag zelf worden opgehaald bij het Conservatorium hotel. Executive Chef, Schilo van Coevorden: 'We zijn ontzettend tevreden met de vele Taiko at Home bestellingen, die wij gedurende de lockdown hebben kunnen bezorgen, maar we kregen al snel de vraag van onze vaste gasten in Taiko of zij, naast onze sushi en het Taiko menu, ook één van onze curry’s konden bestellen.

Curry’s zijn al sinds de opening van Restaurant Taiko in 2014 een essentieel onderdeel van het menu geweest”

Vandaar het idee om de komende weken deze curry pop-up te lanceren. Curry’s zijn al sinds de opening van Taiko in 2014 een essentieel onderdeel van het menu geweest en vele vaste gasten waren altijd weer benieuwd naar de nieuwe, seizoensgebonden curry’s die wij serveerden. Deze pop-up laat een overzicht zien van de lekkerste curry’s die wij de afgelopen jaren hebben geserveerd.'