Hotel New York Rotterdam verbindt gasten met borrelquiz online

Hotel New York Rotterdam verbindt gasten met borrelquiz online

Hotel New York houdt vrijdag 26 maart de Rotterdam Show. Alle deelnemers hebben een borrelbox voor twee personen gekocht en kunnen daarmee meedoen aan de onlinequiz met vragen over de Maasstad. 'Hiermee willen we dichtbij onze gasten komen', aldus general manager Roel Dusseldorp.

De Rotterdam Show bestaat uit vier speelrondes en meespelen gaat via de iPad of de computer en via de telefoon geven deelnemers hun antwoorden door.

Borrelbox kopen om mee te doen

Om mee te kunnen doen, is een borrelbox voor twee personen inclusief tickets nodig. Dusseldorp: ‘Iedereen snakt naar gezelligheid en elkaar weer ontmoeten, wij dus ook. Wij komen dan ook graag bij de mensen thuis door middel van deze quiz. Nu zijn wij goed in het verzorgen van de borrelbox, maar met twee partners uit de evenementenbranche kunnen wij deze avond verzorgen.’

Hotel New York heeft het idee ontwikkeld en opgezet in samenwerking met Pegasus Events en Publieksentertainment.nl. Gedurende de show is er entertainment door The Big Swingers, de huisband van het hotel.

Deelnemers kunnen onder andere een overnachting met diner, een sloepentocht door Rotterdam en hotel New York-schoenen van Mascolori winnen.