Burgerme opent 19e vestiging

Burgerme opent 19e vestiging
Mark Vos, Burgerme Ede

Na twee openingen van Burgerme in 2021, is de derde opening, in Ede, een feit. Het is de 19e vestiging van Burgerme in Nederland.

'Wij hebben in Mark Vos een uitstekende franchisenemer met zeer veel capaciteiten gevonden die al een aantal jaren als bedrijfsleider in de fooddelivery heeft gewerkt', aldus franchisegever Tim Meijers.

'Als medewerker was ik altijd bezig met het verbeteren van processen. Daarnaast vond ik het leuk om van problemen oplossingen te maken', aldus Mark Vos. Ede had nog geen burgerrestaurant heeft die ook bij mensen thuisbezorgt. 'Ede verdient ook een burgerrestaurant waar het draait om ‘de burger’. Mensen kunnen bij ons hun hamburger helemaal zelf samenstellen, precies zoals zij het lekker vinden.'

Ambitie

Vos heeft een grote voorliefde voor burgers en heeft grote ambities. 'Naast Ede zou ik ook graag een vestiging in Wageningen en/of Veenendaal willen openen. Daarvoor wil ik eerst een goede start maken in Ede, een klantenkring opbouwen en naamsbekendheid creëren.'

De vestiging in Ede heeft 32 zitplaatsen. Het zwaartepunt ligt op delivery, want 'dat is de grootste kracht van de burgerme formule”, aldus de franchisegever.

Nieuwe openingen

Burgerme Nederland zal de komende weken openen in Drachten, Dordrecht, Apeldoorn, Wijchen, Doetinchem, Zwolle, Beverwijk, Groningen, Tilburg, Helmond, Nijverdal, Purmerend, Veldhoven, Nieuwegein en Weert.

Burgerme Nederland zoekt ook nog franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Zwijndrecht, Bergen op Zoom, Assen, Waalwijk, Sittard, Gorinchem en Zutphen.