Drama voor Foodmaster Bello

Drama voor Foodmaster Bello

Foodmaster Bello in het Noord-Hollandse Bergen is getroffen door een grote brand. Door de brand zijn de snackbar en een naastgelegen Surinaams eethuis geheel verloren gegaan.

De brandweer laat weten dat de brand onder controle is maar dat er van de recent gerenoveerde Foodmaster niet veel meer rest. Ook het gevaar voor omliggende panden is voorbij, al is er wel veel rook en waterschade.
Dit voorjaar werd de zaak van Michiel Admiraal nog volledig gerenoveerd en was twee weken gesloten.

De brand brak uit in de nacht van dinsdag op woensdag 21 juli rond 4.00 uur in snackbar Bello Foodmaster, die eerder dit jaar nog gerenoveerd werd. De brandweer ging er massaal op af, maar kon niet voorkomen dat het vuur oversloeg op het naastgelegen Surinaams eethuis No Span. Er is niemand gewond geraakt.

Foodmaster Bello

Bello is een bekende cafetaria in Bergen en omgeving. Een cafetaria waar met veel aandacht voor kwaliteit en gastvriendelijkheid wordt gewerkt door een team gepassioneerde vakmensen. De eigenaar van Bello Foodmaster is Michiel Admiraal. Hij heeft het bedrijf in 2004 gekocht en noemde het toen Kelly’s Fastfood.

Vers gesneden friet

In 2011 is het Bello Foodmaster geworden. Vanaf 2012 is Bello gaan bezorgen aan consumenten en bedrijven. In oktober 2013 heeft Bello Foodmaster vers gesneden frites geïntroduceerd. In het voorjaar van 2021 heeft Bello het voormalig kolenhok opgefrist met een fantastische hedendaagse uitstraling. ‘Ook de binnenruimte is aangepakt waardoor we weer jaren vooruit kunnen,’ liet Michiel Admiraal net na de verbouwing in april 2021 weten.

Bekijk hieronder beelden van de gerenoveerde Foodmaster Bello.