POS-kassasysteem: transactie zonder gedoe, foutmelding of vertraging

POS-kassasysteem: transactie zonder gedoe, foutmelding of vertraging

Ze staan voor je: de vaste gasten die weer genoten van een uitgebreide lunch. Klaar om te betalen. Plotseling valt de internetverbinding weg. De transactie wordt keer op keer afgebroken. Een nachtmerrie van iedere horecaondernemer.

Als horecaondernemer wil je weten dat je sterk staat. Je wil kunnen bouwen op je personeel en op de hardware die uiteindelijk het geld in het laatje brengt. Naar geschikt personeel ga je zelf op zoek, maar een verbetering van jouw horeca-kassasystemen kan je overlaten aan MediaMarkt Zakelijk, CCV en Dual-link. CCV is marktleider in de betaalbranche en heeft alle kennis en expertise in huis om het betaalmoment je gast vlekkeloos te laten verlopen.

Snelle betaling als visitekaartje

Een POS-systeem (POS staat voor point of sale) is eenvoudig uitgelegd een kassasysteem. Met een goedwerkend POS-systeem geef je een visitekaartje af aan je gasten: een eindtransactie zonder gedoe, foutmelding of vertraging.

Niet afhankelijk van het internet

Het Dual-Link betaalsysteem werkt met een iPad, die zowel de POS als de server is. Hierdoor verzend je snel informatie tussen alle gekoppelde apparaten. Een tafelwijziging wordt in milliseconden verwerkt op alle apparaten. Dankzij het lokale netwerk dat de POS-software opbouwt, werkt je tablet als server én kassa. Je bent dus niet meer afhankelijk van het internet.

Multi-inzetbaar en gebruiksvriendelijk

Technische kennis is niet nodig om met de POS-software te werken. Dual-link zit logisch in elkaar waardoor uitleg bijna onnodig is. Een wijziging in een bestelling of betaling kan snel worden doorgevoerd. En wandelt er ineens een extra gast de zaak in en ploft hij op een stoel bij zijn vriendengroep? Met een tik op het tabletscherm kan de tafelcapaciteit worden uitgebreid.

Voorraadbeheer, nieuwe producten, prijswijzigingen en acties kunnen op locatie worden verwerkt.”

Ook voorraadbeheer, nieuwe producten, prijswijzigingen en acties kunnen op locatie worden verwerkt. De iPad slaat alle data op waardoor je direct de factuur naar je gasten kunt mailen.

Meer dan een kassa

Een horecakassa met alleen maar kassafunctionaliteit is niet meer van deze tijd. Dual-link heeft dan ook meer functies dan een (virtuele) kassalade. Het systeem biedt inzicht in onder meer klantaccounts, kostprijs, voorraad en omzet. Met geavanceerde data en ruim 100 rapporten die je op ieder verkooppunt geraadpleegd kunnen worden, verbeter je jouw bedrijfsresultaten. Tijd die verloren ging aan het tellen van pakken bloem en flessen frisdrank gebruik kan ingezet worden om zichtbaarder te zijn in de onderneming.

Betalen met smartwatch

CCV is een handzame betaalmachine waarmee dankzij 4G en wifi overal betaald kan worden. In de afgelopen 60 jaar is CCV continu met de tijd meegegaan. Het apparaat is modern en accepteert alle betaalmethoden, naast een pinpas kan ook met smartwatch, telefoon of QR-code betaald worden.

Service op locatie

Als de gast betaald heeft, verschijnt de transactie veilig en snel op de gewenste rekening. Als je een CCV Mobile huurt dan zit het 24/7 servicecontract inbegrepen voor ondersteuning bij storingen, vragen of bestellingen. Een landelijk netwerk van monteurs levert service op locatie wanneer telefonisch contact niet tot de oplossing leidt.

Een landelijk netwerk van monteurs levert service op locatie wanneer telefonisch contact niet tot de oplossing leidt.”

Implementatieplan op maat

De MediaMarkt Zakelijk-accountmanager denkt graag mee zodat je de juiste keuze maakt voor jouw onderneming. Zodra je een keuze voor een kassasysteem hebt gemaakt, volgt een implementatieplan op maat. Hierin neemt MediaMarkt alle gewenste koppelingen mee, zoals met de boekhouding, urenregistratie voor het personeel en pinbetalingen. Enthousiast geworden? Lees hier verder over de horeca-kassasystemen van MediaMarkt.

Dit artikel is gesponsord door MediaMarkt.