Landal GreenParks breidt uit met Marina Resort Well

Landal GreenParks breidt uit met Marina Resort Well

Landal GreenParks breidt uit met een nieuwe vakantiebestemming aan het water: Landal Marina Resort Well in Noord-Limburg. Aan de 80 hectare grote recreatieplas Leukermeer, tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen, worden 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen gebouwd.

Landal Marina Resort Well wordt ontwikkeld door de familie Van Wiefferen, die al 36 jaar het naastgelegen vijfsterren Vakantiepark Leukermeer exploiteert. Gasten van het resort kunnen straks gebruik maken van de bestaande faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, fitnessclub, beachclub, jachthaven, aquapark en andere wateractiviteiten.

Landal GreenParks gaat in samenwerking met Vakantie & Resort Leukermeer de verhuur van het nieuwe resort verzorgen. Inmiddels is de bouw van fase 1 gestart, die bestaat uit diverse luxe accommodaties voor 2 tot 20 personen.

Landal Marina Resort Well biedt genoeg ruimte en rust voor iedereen. Het resort ligt aan het water en een deel van de vakantiewoningen heeft een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor watersporters, want het Leukermeer staat in directe verbinding met de Maas. Het resort beschikt over diverse stranden rondom het meer.

Landal en Van Wiefferen

‘We zijn bijzonder verheugd om dit exclusieve resort te mogen toevoegen aan onze portfolio. De ligging, de kwaliteit van de vakantiewoningen en appartementen en de uitgebreide faciliteiten op het park sluiten perfect aan op onze ambities voor hoogwaardige vakantieresorts op bijzondere bestemmingen. We hebben veel vertrouwen in de familie Van Wiefferen, die het resort ontwikkelt en Landal heeft geselecteerd als verhuurpartner’, aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De familie Van Wiefferen exploiteert onder andere ook het naastgelegen vijf sterren Vakantie & Resort Leukermeer en ontwikkelen het nieuwe resort in nauwe samenwerking met Vastbouw: ‘We zijn er trots op om met een gerenommeerde partij als Landal GreenParks in zee te kunnen gaan voor de verhuur van het nieuwe Marina Resort Well. We bieden de eigenaren van onze vakantiewoningen en appartementen een betrouwbare partner, die hen ontzorgt op het gebied van verhuur. Zij kiezen hiermee voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een optimale bezettingsgraad. Zo ontwikkelt het rendement zich ook op de lange termijn.’

Gevarieerd aanbod vakantiewoningen

De vakantiewoningen, in grootte variërend van 4 tot 20 personen, zijn vrijwel allemaal vrijstaand en worden gebouwd op royale kavels. Veel hebben een terras aan het water met zicht op het Leukermeer en eigen aanlegsteiger. Er wordt een aantal levensloopbestendige vakantiewoningen gerealiseerd en er zijn diverse upgrademogelijkheden beschikbaar.

Daarnaast biedt Landal Marina Resort Well drie complexen met appartementen aan de haven of het strand met eigen parkeergelegenheid. Door de ligging op een landtong is vanaf alle zijden uitzicht over het Leukermeer. Er zijn diverse 2- en 4-persoons appartementen beschikbaar, waarvan een aantal met sauna.

Op de kop van de landtong worden de horecafaciliteiten uitgebreid met een exclusief restaurant.

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks maakt deel uit van Awaze, de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa, met naast Landal onder meer merken: cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays en Novasol. Onder Landal GreenParks vallen ook de merken: Hof van Saksen, Landal Ski Life, Landal Camping, Landal Business Line, Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar.

Eerder dit jaar maakte Roompot-eigenaar KKR bekend Landal te willen overnemen van Awaze en samen te voegen met Roompot.

Het in 2020 ingezette Europese expansieprogramma wordt in 2021 verder voortgezet en zal het huidige aantal van ruim 100 bestemmingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije verder doen toenemen. Op dit moment biedt Landal GreenParks in totaal ruim 14.504 vakantieaccommodaties.