Thuisbezorgd.nl introduceert Takeaway Pay Card: betaalkaart voor bedrijven

Thuisbezorgd.nl introduceert Takeaway Pay Card: betaalkaart voor bedrijven

Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, lanceert vandaag een nieuw onderdeel van het Takeaway Pay employee benefit programma: Takeaway Pay Card.

De nieuwe betaalkaart is ontwikkeld in samenwerking met betaalplatform Adyen. Werknemers van deelnemende bedrijven kunnen met de Takeaway Pay Card zelf eten en drinken bestellen én betalen bij een breed scala aan restaurants wereldwijd. Zowel bij restaurantpartners op het online platform van Thuisbezorgd.nl, als offline bij tienduizenden geselecteerde eet-en drinkgelegenheden die Mastercard en Maestro accepteren.

Betaalkaarten

De kaart maakt het nog eenvoudiger voor teams om gerechten te bestellen met een  Takeaway Pay-tegoed. De betaalkaarten kunnen worden aangevraagd zonder extra kosten, waardoor bedrijven eten en drinken kunnen kopen op plekken die Maestro accepteren.

Offline

'De toevoeging van de nieuwe betaalkaart aan het bestaande zakelijke maaltijdenplan creëert mogelijkheden voor bedrijven om te voldoen aan de verwachtingen van hun werknemers naar meer flexibiliteit', aldus Thuisbezorgd.nl. Terwijl Takeaway Pay zakelijke klanten eerder al in staat stelde om online aankopen te doen bij een breed aanbod van restaurants, kunnen werknemers met de Takeaway Pay Card nu ook offline hun maaltijdvergoeding besteden wanneer ze dat willen.

Restaurants die niet zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.nl

De Takeaway Pay Card kan ook worden gebruikt bij restaurants die niet aangesloten zijn bij Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl

Hybride werkplekken

'Met de verschuiving naar hybride werkplekken en de terugkeer naar kantoor, hebben we met Takeaway Pay onze service doorontwikkeld om zakelijke klanten te ondersteunen. Of werknemers nu thuis of onderweg zijn, op zakenreis gaan of regelmatig buiten de deur lunchen; Takeaway Pay voorziet zakelijke klanten van maaltijden vanaf elke locatie en op elk moment van de dag', zegt Imad Qutob, Sr. Directeur Corporate Solutions bij Just Eat Takeaway.com.

Uitgavenoverzicht werknemers

'We zijn blij om te zien dat onze oplossingen op steeds meer manieren worden geïmplementeerd', zegt Kamran Zaki, COO van Adyen. 'Onze kaarten maken het de zakelijke klanten en werknemers van Just Eat Takeaway.com makkelijk om overal te eten en drinken.' Daarnaast kunnen HR-teams profiteren van een helder uitgavenoverzicht van werknemers.

'Terwijl de horecasector na de lockdown herstellende is van de pandemie, nemen ook de zakelijke reizen en onkosten weer toe', zegt Jan-Willem van der Schoot, Mastercard Country Manager Nederland. 'Samen met onze partners maken we nu een snelle, gemakkelijke en veilige betalingservaring mogelijk voor reizen en andere onkosten, of dit nu vanuit je thuiskantoor is of over de hele wereld.'