Restaurant No Rules opent in november tweede vestiging

Restaurant No Rules opent in november tweede vestiging

No Rules krijgt een tweede vestiging. De ondernemers achter het 'eigenzinnige restaurant', Michel Pais, Bram van Es en Benjamin van Roekel, openen de nieuwe zaak in november van dit jaar aan het Vondelpark 3 in Amsterdam.

Het nieuwe No Rules krijgt naast het restaurant zelf ook een groot terras en bordes met ruim 300 zitplekken en is dus de tweede vestiging, nadat in maart 2020 de eerste No Rules opende aan het Marie Heinekenplein, ook in Amsterdam.

De drie Amsterdamse horecaondernemers Michel Pais (44), Bram van Es (46) en Benjamin van Roekel (28) werken nu al meer dan 5 jaar samen en met No Rules vonden ze, naar eigen zeggen, 'gezamenlijk een nieuwe en verrassende kijk op de pizza'.

'Hiermee herdefinieerde ze de pizza als basis voor een compleet hospitality concept dat ontbijt, lunch, diner, borrel en after-diner drinks covert. Door de regels te volgen, krijg je echt een verrukkelijke pizza. Maar als je naar iets meer op zoek bent dan moet je de regels loslaten.’

No Rules

No Rules

‘Een no pizzeria pizza’, zo vat Michel Pais van Unlimited Label het concept van No Rules samen. Unlimited Label, onder meer bekend van Vondelpark3 en Strandzuid, runt Pais met met zijn zakelijke partners Bram van Es en Benjamin van Roekel. In eerste instantie ook met voormalig sterrenchef Jacob Jan Boerma, maar die stapte daar in februari van dit jaar uit.

No Rules aan het Marie Heinekenplein.

De tweede vestiging zal medio november open gaan in Vondelpark 3 in Amsterdam.