Saladebar Sla wil verder groeien en zoekt franchisenemers

Saladebar Sla wil verder groeien en zoekt franchisenemers

Saladebar Sla opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de saladebar gegroeid tot een bedrijf met 13 vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. In de komende jaren willen de ondernemers het aantal vestigingen uitbreiden binnen Europa en zoeken franchisenemers.

Sla biedt elk seizoen een vernieuwend en goed uitgedacht menu met voedzame salades, wraps, soepen en warme stews vol verse, duurzame en lokale producten. De gerechten zijn snel klaar en worden in verschillende vormen aangeboden: eat-in, takeaway en bezorging.

Franchisenemers

Saladebar Sla

Ondernemers Jop van de Graaf en partner Nina willen van gezond eten het nieuwe normaal maken. Dit willen ze op grote schaal bereikbaar maken voor iedereen en daarom richten ze zich op de volgende stap: de uitrol van Sla door heel Nederland. Dit willen de jonge, duurzame ondernemers realiseren door op zoek te gaan naar franchisenemers.

De formule geeft volledig invulling aan de belangrijkste ontwikkelingen in de foodservicemarkt (gezond, duurzaam, fast casual en delivery) en heeft de ambitie om het aantal vestigingen sterk uit te breiden. Sla richt zich op steden met minimaal 100.000 inwoners en zoekt vestigingen in of rondom de stadscentra.

Gezocht wordt naar ambitieuze ondernemers met een gedeelde missie om van gezond eten het nieuwe normaal te maken. Met ervaring in of affiniteit met horeca. Ook een passie voor duurzaamheid is een must. Je wordt ondersteunt door de franchiseorganisatie, maar focust zelf volledig op de exploitatie.