Robert Kranenborg zoekt uitbreiding voor Thrill Grill to go

Robert Kranenborg zoekt uitbreiding voor Thrill Grill to go

Horecazaken kunnen zich vanaf nu aansluiten als partner voor Thrill Grill To Go, het hamburgerconcept van chef Robert Kranenborg.

Horecaondernemers met een restaurant, snackbar, lunchroom of cafetaria kunnen de burgers van Robert Kranenborg gaan uitleveren als een dark kitchen. Een keuken met bakplaat, toaster, frituur en voldoende koel- en vriescapaciteit zijn de enige vereisten.

Thrill Grill zorgt voor wekelijkse levering van ingrediënten en verpakkingsmaterialen. Ook kan chef Kranenborg het keukenteam trainen.

Bezorgen burgers Robert Kranenborg

Bedrijven die instappen worden door Thrill Grill aangesloten bij de bekende bezorgplatforms óf er volgt vanuit Thrill Grill een eigen bestel-website voor het horecabedrijf. De partner bereidt de burgers volgens de vaste receptuur van Kranenborg en zorgt dat ze klaar zijn om te bezorgen. Het gaat hierbij uitsluitend om to go. De bezorgers zelf kunnen uit eigen stal komen, mar ook via de platformen zoals Thuisbezorgd worden ingevlogen.

Inmiddels zijn er zes Thrill Grill To Go-partners aangesloten, waaronder De BeereBite in Amstelveen, Schagen Eet in Schagen Goois Friethuys in Hilversum volgt binnenkort.

Robert Kranenborg ontwikkelt zelf ieder recept en zorgt hierbij naar eigen zeggen voor topkwaliteit in zijn gerechten, om zo de perfecte burgers te creëren. Wanneer een horecazaak zich aansluit bij Thrill Grill To Go, komt Robert het team persoonlijk trainen. Ook laat hij weten de menukaart te blijven doorontwikkelen.

Thrill Grill

Thrill Grill begon vanuit een foodtruck op wisselende locaties in de Randstad. Niet veel later opende Kranenborg een filiaal op een vaste locatie aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Daar kwam in Haarlem al vlot een tweede vestiging bij. Kranenborg verruilde de sterrenkeukens voor de bakplaat en vond in hamburgers een nieuwe uitdaging.

https://youtu.be/Ig3aaaUwPVM