Tweede en derde werden respectievelijk Daniëlle van Sabben (ROC Zeeland, café De Mug in Middelburg) en Marlies Verhoeven (Delta College, café Korenmaat in Breda). De kandidaten werden getest op het tappen en schenken van pils en speciaalbier, koffie/thee, frisdranken, cocktails/longdrinks en gedistilleerde dranken. Ook lette de jury sterk op de sociaalcommunicatieve vaardigheden van de deelnemers.
Jody Petit kastelein van de toekomst 2002
Voor de negende keer alweer werd de wedstrijd Kastelein van de Toekomst gehouden. En opnieuw was het spannend in de tot een café omgebouwde arena. De ...
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
